Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, beraberinde Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve yöneticilerle birlikte Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, beraberinde Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve yöneticilerle birlikte Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile gündeme dair konular hakkında bir süre sohbet ettiler.

“MÜKEMMELDEN DE ÖTE DİYEBİLECEĞİM EKİP ARKADAŞLARIM VAR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başkan Tarım, “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. İlk kez gazeteniz Büyükliman Postası Gazetesine ziyaret gerçekleştiriyorum. Sıcak ilgi ve alakanızdan son derece mutlu oldum. Ayrıca ilçe başkanımız Orhan Burhan Baltürk’ten aldığım bilgilere göre ilçede partimizin yapmış olduğu bütün çalışmalarında gazetenizde haberlerimize yer verdiğinizi öğrendim. Bundan dolayı da mutlu olduğumu ifade etmek istiyor ve teşekkür ediyorum.  Milliyetçi Hareket Partisi olarak gündemi boş bırakmamaya çalışıyoruz. Esnaf ziyaretlerimizin yanı sıra yönetici arkadaşlarımızla bir araya gelerek toplantılar düzenleyerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyoruz. Pandemi dolayısı ile toplantılarımızı en asgari seviyede tutmaya çalışıyoruz. Bir arada fazla kalmamaya gayret gösteriyoruz. Her ne koşulda olursa olsun fikirlerimizi, projelerimizi ve yapacağımız faaliyetleri tüm ekip arkadaşlarımızla istişare ederek karar veriyoruz. Bu yönde mükemmel bir ekip ruhu ile sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendimi bu yönden çok şanslı buluyorum. Çünkü mükemmelden de öte diyebileceğim ekip arkadaşlarım var. Mükemmel bir kadroya sahibim. Böyle bir kadroyu da yapmak cesaret ister. Çalışma arkadaşlarımın istekli, arzulu oluşları bana da heyecan ve zevkle çalışma azmi veriyor. Bu çalışma azimleri beni de yaptığım işe motive ediyor. İl yöneticilerim başta olmak üzere bütün ilçe başkanlarım ve yöneticileri ile uyum içerisinde özverili bir şekilde genel merkezimizin talimatları doğrulusunda çalışmalar yaparken ayrıca Trabzon’umuzun kalkınması adına diyaloglarımızı da sürdürüyoruz. Bütün arkadaşlarımızdan Allah razı olsun dedi.”

“MHP TEŞKİLATLARI OLARAK AK PARTİ TEŞKİLATLARIYLA HİÇBİR SIKINTIMIZ OLMADI”

Başkan Tarım, “Cumhur İttifakı kapsamında benim Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey Ankara da nasıl duruyorsa, bende Trabzon da aynı duruyorum. Cumhur İttifakı kapsamında Trabzon da ve ilçe teşkilatlarımızda MHP teşkilatları olarak AK Parti teşkilatlarıyla hiçbir sıkıntımız olmadı. Bizim koltuk sevdamız olmadığı için hiçbir sorunda yaşama şansımız yoktur. Bizim derdimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasını ve varlığını ilelebet sürdürülmesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin omuz omuza verip Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ayakta dimdik kalabilmesi için verdikleri mücadeleye bizimde destek çıkmaktan başka bir derdimiz olamaz. Cumhur ittifakı kapsamında da Trabzon AK Parti ve MHP teşkilatları olarak uyum açısından iki partinin de Ankara’daki görüntüsünün mükemmel olduğunu Genel Merkezden öğreniyoruz. AK Parti teşkilatından da aynı durumun söylendiğini biliyoruz. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile görüşmelerimizde bizlere Trabzon’daki uyumun mükemmel olduğu aktarılıyor. Ayrıca AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Muhammet Balta, Sayın Salih Cora, Sayın Adnan Günnar ve Sayın Bahar Ayvazoğlu’ndan bu uyum konusunda mükemmel olduğumuzun bilgilerini alıyoruz.  AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz her zaman bizleri ziyaret ederek onurlandırıyorlar. MHP İl ve İlçe teşkilatları olarak sayın vekillerimizi aradığımızda telefonlarımıza çıkıyorlar ve yapılacak çalışmalarda bizlere her zaman yardımcı oluyorlar. Kendilerine teşkilatım adına teşekkür ediyorum.  AK Parti Trabzon Eski İl Başkanımız Sayın Haydar Revi Bey ile gayet uyumlu bir çalışma yürüttük. Ben kendisinden razıyım. Kendisine teşekkür ediyorum. AK Partiyi yoran bir il başkanı olmadım. İlçelerde de aynı uyum devam etmektedir dedi.”

“GENEL BAŞKANIMIZ VE GENEL MERKEZ ASLA TARTIŞILAMAZ”

Başkan Tarım; “Ben İl Başkanı seçildikten sonra bütün MHP il ve ilçe teşkilatlarında genel başkanın tartışılmasını yasakladım. Genel Başkanımız ve Genel merkez asla tartışılamaz. Ben göreve seçildikten sonra geldiğimde parti içinde şöyle bir söylem vardı. Biz kendi içimizde genel başkanı da, genel merkezide tartışabiliriz. Hayır efendim. Buna kesinlikle müsaade etmedim. Kendi içimizde tartışmak demek fitne oluşturmak demektir. Arkadaşlarımızda bizim bu taleplerimize olumlu bakarak uyum gösterdiler. Bütün İlçe teşkilatlarımızla yaptığımız toplantılarda hep şunu ifade ettim. Bizim AK Parti ile olan birlikteliğimiz önce yöneticiler tarafından anlaşılacak. Yönetici arkadaşlarımız onun kıymetini bilecek. Bu birlikteliğin ne anlam taşıdığını anlayacak. Ona göre AK Partiye bakışını, talebini, isteklerini gözden geçirecek. Genel Başkanımız Ankara’da nasıl duruyorsa bende Trabzon da aynı duruyorum. Ben Trabzon da nasıl duruyorsam ilçe başkanlarım ilçelerinde aynı duruyor. İşte bu duruş bütün ilçelerdeki ittifak ruhunu oturmuş oldu. Biz MHP Trabzon İl ve İlçe teşkilatları olarak Ankara da sevilip sayılıyorsak bunun bir tek anlamı vardır. Hiçbir sorun çıkartmadığımız ve Ankara’ya bir sorun taşımadığımız içindir. Ankara’dan da aksi yönde hiçbir uyarı gelmemiştir. Buda Trabzon için mutluluk vericidir. Ben Trabzon MHP İl Başkanı olarak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki! Benim Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in ayağını bastığı yere basarım. İşaret ettiği yere bakarım. Genel Başkanımızın bu vatan için neler yaptığını çok iyi bildiğimden dolayı ve 35 yıldır Genel Başkanımın satır aralarını çok iyi okuduğumdan dolayı hiçbir beklentimiz olmadan sonuna kadar Partimizin Lideri Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin yanındayız dedi.”

“SAYIN BALTA BAŞTA OLMAK ÜZERE, AK Parti, CHP, İYİ Parti’ye TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Tarım, “Merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş Bey’in isminin ilçedeki bir caddeye verilmesi ile ilgili olarak MHP Vakfıkebir ilçe başkanlığı ve MHP meclis üyeleri tarafından Vakfıkebir Belediyesi Meclisinde gündeme getirilip bir önerge verilmiş. Belediye meclisteki oylamada bütün meclis üyeleri tarafından kabul oyu verilip Başbuğumuz partimizin kurucu lideri merhum Alpaslan Türkeş Bey’in isminin ilçedeki bir cadde de yaşatılacak olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu anlamda ilçe başkanımız Orhan Burhan Baltürk’den aldığım bilgiler beni son derece mutlu etti. Başta Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Balta Bey olmak üzere AK Parti ve meclis üyelerinin, Cumhuriyet Halk Partisi ve meclis üyelerinin,  İYİ Parti ve meclis üyelerinin bu konuda kabul oyu vermelerinden dolayı ayrı bir mutluluk duyduk. Partim adına hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah bu caddemizi yapacağımız organizasyonla Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in de katılımları ile açmayı düşünüyoruz. Vakfıkebir İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Emek harcayanlara tekrar teşekkür ediyorum dedi.

“YEREL BASIN EKONOMİK ANLAMDA ZOR GÜNLER YAŞIYOR”

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orhan Başkan ile hiçbir problem yaşamadık. Partinizin haberlerini yayınlamaya gayret gösteriyoruz. Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Tarafsız olup herkesin sesi olmaya çalışıyoruz. Fakat malumunuz olduğu üzere ekonomik anlamda yerel basın olarak zor günler yaşıyoruz. Yerel basının yaşaması için desteklenmesi gerekmektedir. İnşallah bu zor günleri atlatıp rahat bir nefes alacağımız günlere kavuşmak dileği ile bende nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.”