Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Emekli Müdürlerinden Ahmet Salih Birincioğlu, öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “Öğretmenlik mesleğim önde gelir, ağırlık taşır” dedi.

Emekli Milli Eğitim Müdürü ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Salih Birincioğlu sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda,  “Her ne kadar, eğitim camiasından ayrıldıktan sonra başka alanlarda hizmet veriyor olsam da ben öğretmenim” diyerek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

24 Kasım, öğretmenler günü. Emekliliğimin 21. yılında da meslekle ilgili heyecanım ve duygularım değişmedi. Her ne kadar, ayrıldıktan sonra başka alanlarda hizmet veriyor olsam da ben öğretmenim.

Öğretmenlik mesleğim önde gelir, ağırlık taşır. Bu duygular içinde, halen görevlerine devam eden meslektaşlarımın görev sürelerini büyük bir şerefle tamamlayıp emekli olan meslektaşlarımın,24 Kasım Öğretmenler Günlerini tebrik ediyor, sağlıklı ömürler diliyorum. Ebediyete irdihal etmiş meslektaşlarımı da rahmetle yâd ediyor, Rabbimden mekânlarının cennet olmasını niyaz ediyorum dedi.