“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğittim Müdürü Ahmet Altın, Şube Müdürleri Şeref İçoğlu ve Ahmet Birinci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, Sosyal Hizmet Merkezi İlçe Müdürü Yaşar Saral, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, daire amirleri, okul müdürleri,  öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Sinan Uzun yaptığı açıklamada, bu çorbada sizinde tuzunuz olsun amacıyla velilerimiz ile hazırladığımız kermesimizin geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için harcanacak.  “Kermesler toplumsal dayanışmanın örneğidir. Bugün burada gördüğümüz de bunun bir tezahürüdür. Kermeste emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ADETA YARDIM İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTI”

Müdür Uzun "Öğrencilerimiz adeta yardım için birbirleriyle yarıştı. Eğitim amacımızda öğrencilerimize paylaşma, yardımlaşma ve birlikte yapabilme duygularını vermekti. Kermesimizi üç gün açık kalacak ve öğrencilerin el emeklerini kapsayan kermesimizde Okul Aile Birliğimiz ve öğrenci velilerimiz tarafından hazırlanan yemek ve tatlılar okul bahçemizde öğrencilerimize ve misafirlerimize hem ikram hem de satışı yapılarak gelir elde etmeyi düşündük.

Elde edilen gelir okulumuzda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bir nebze de olsa ihtiyaçlarına katkı sunabilmek için kullanılacağını belirten Müdür Sinan Uzun; planlanmasından sonuçlandırılmasına kadar organizasyonda emek harcayan okul yönetimi ve özellikle okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimiz, velilerimize teşekkür ediyoruz. Yapılan bu etkinlik ile hem öğrencilerimize yaparak ve yaşayarak yardımlaşmanın ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oluyoruz. Hem de elde edilen küçük miktardaki gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize az azda olsa katkı sağlamış oluyoruz." diye konuştu.