Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Nuh Erdal Başkan seçilerek görevine başladı. Gençlik Kolları Başkanı Nuh Erdal Baştan göreve başladıktan sonra parti binasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

“GENÇLİK GELECEKTİR”

Baştan açıklamasında; Vakfıkebir’in tüm gençlerini, geleceklerini birlikte inşa etmek üzere CHP saflarında mücadele etmeye davet etti. Vakfıkebir’in yüzü aydınlığa dönük gençlerinin CHP ile birlikte mücadele edeceğine güveninin tam olduğunu söyleyen Başkan Nuh Erdal Baştan, “Ulu önder Atatürk’ün kurucusu olduğu partide görev almaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bizi bu göreve layık gören parti büyüklerimize teşekkür ederiz. Elbette böylesi bir dönemde Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olmak ve hatta sorumlu bir pozisyonda olmak bizler için büyük bir onurdur. Ancak aynı zamanda bu görevin bizler için büyük bir sorumluluk olduğunun da bilincindeyiz. Yüce önderin gençliğe hitabesinde bizlere duyduğu güvenin farkındayız. Bu güveni boşa çıkarmayacağımıza parti büyüklerimiz huzurunda söz veriyoruz. Gençlik gelecektir. Gelecek; demokrasidir, insan haklarıdır, hukuk devletidir, güzel ve mutlu bir Türkiye’dir. Biz böyle bir geleceğe inanıyoruz. Bu güzel geleceği birlikte inşa etmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Bizler; Atatürk’ü kendimize rehber edinerek, akıl ve bilimin ışığında yılmadan ve korkmadan, kötülüğe karşı mücadele edeceğiz. Yolumuz uzun ve zorlu olacak, bunu biliyoruz. Büyük bir sabır ve sebatla geleceğimizi öreceğiz. İlçemizin tüm gençlerini geleceğimizi birlikte inşa etmek üzere partimiz saflarında mücadele etmeye çağırıyoruz. Vakfıkebir’in yüzü aydınlığa dönük gençlerinin bizimle birlikte mücadele edeceğine güvenimiz tamdır. Bizi bu karanlıktan çıkaracak ışığımız Atatürk’ ün ilkeleri ve gerçekleştirdiği devrimleridir. Türkiye gençliği bu ışıkla aydınlanacaktır. Bir kez daha bizi bu göreve layık gören parti büyüklerimize teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzu yerine getirmek üzere büyük bir heyecan duyduğumu belirtmek istiyorum. Aydınlık yarınları, aydınlık Türkiye’nin inşasında İlçe gençliği olarak üzerimize düşeni yapacağımıza inancımı sizinle paylaşmak istiyorum. Benden önce bu görevi yürüten başkanlarıma ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte Güçlüyüz” dedi.

(CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin yaptığı açıklamada; “İlçe Gençlik Kollarımızda bir görev değişimi yaşıyoruz. Eski görev yapan gençlik kolları başkanlarımıza ve ekip arkadaşlarına bizlere verdikleri güç ve katkılar için teşekkür ediyorum. Yeni Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.”