VAKFIKEBİR;

Mevcut Vakfıkebir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Muhammet Balta, ilçede bazı yatırımları devam ettiriyor. Ayrıca bu hafta belirlenen meclis üyeleri ile birlikte saha çalışmalarına başlanıldı.

Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adaylarının açıklanmasından sonra tepkiler de çığ gibi büyüdü. Başkan Adayı Muhammet Balta’ya oy vereceğim diyenler, meclise oy vermeyeceğim diyenlerle dolu. Tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, bağımsız meclis üyesi adayları ile Yeniden Refah Partisi’nin meclis üyesi adaylarının şansları bir tık daha önde görünüyor.

AK Parti Vakfıkebir’in sosyal sayfalarındaki beğeni ve paylaşımlarını, kendi üyeleri, meclis adayları, kısaca hiç kimse ne beğeniyor nede paylaşıyor. Beğeni sayıları 15-20 i geçmiyor. Bu beğeniler ve paylaşımlar vatandaşların gözünden kaçmıyor.

Vakfıkebir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu, ilçede geçen hafta gençlik buluşması gerçekleştirdi. Gençlik buluşmasında, gençlerin sorularını dinledi ve yanıtladı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen gençlik buluşması güzel sonuçlarla birlikte sona erdi.

Vakfıkebir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fuat Koçal ve Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu da saha çalışmaları sonucu seçmenleri ile bir araya geliyorlar. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Erdal Sayın ise meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretleri kapsamında mahalle/köy ziyaretlerini de sürdürüyor.

Vakfıkebir ilçemizde çok önemli bir gelişme ise Bağımsız Belediye Meclis aday sayısının 3 olması.

Bağımsız Belediye Meclis üyeleri Oğuzhan Yılmaz, Gökmen Saral ve Mustafa Garbetoğlu da seçmenlerle bir araya gelerek kendilerine destek istemeye başladılar. Bu gelişmeler doğrultusunda Vakfıkebir ilçemizde çok renkli bir seçim atmosferi yaşanması bekleniyor.

Vakfıkebir Bağımsız Belediye Meclis Adayı Oğuzhan Yılmaz, geçen hafta bir basın açıklaması yaparak, insanlara aday olduğunu açıkladı. Her kesimden destek mesajları gelmeye devam ederken, Siyasi Parti mensubu birçok isimden destek gelmeye devam ediyor.

"BERFEY KREŞTE BAYRAM COŞKUSU" "BERFEY KREŞTE BAYRAM COŞKUSU"

TONYA;

Tonya’da seçim görüntüsü çok farklı hal almış oldu. Osman Beşel, çalışmalarına hiç durmadan ara vermezken, halkın desteği ile gittiğini söyleyebiliriz. Tonya’da AK Parti seçmeni ağırlıkta, AK Parti’nin ilçede almış olduğu oy var. Bu oy AK Parti’nin kendi oyu, bir dönem daha Osman Beşel, Tonya Belediye Başkanlığı görevini üstlenecek gibi…

ÇARŞIBAŞI;

Çarşıbaşı da bu hafta hareketlenmeye devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı ve işadamı Gökhan Şahin, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçen hafta Cumartesi günü Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yapan Şahin’e Çarşıbaşı’ndan büyük bir destek olduğu gözlerden kaçmazken, vatandaşlar dürüst, samimi, yalan söylemeyen bir belediye başkanı istedikleri de olumlu tepkiler sırasında sık sık gündeme geldi.

Çarşıbaşı’nda CHP şimdilik önde görünüyor. CHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Haydar Çoban’a destekler çığ gibi büyürken, Cumhur İttifakındaki çatlaklar, seçmenin iyice kafasını karıştırmış durumda. Vatandaş mevcut belediye başkanı Mümin Nuhoğlu’nun oynadığı oyunlardan rahatsızlık duyarken, eniştesini başkan adayı yaptırmış olması, insanların güvenini de sarsmış durumda. Cumhur İttifakı adayı Ahmet Keleş, kendine bile oy kullanamayacakmış, ikametgahı Antalya’da olduğundan, altı ay içinde geçiş yapmadığından dolayı bir söylenti çıkmış durumda…

BEŞİKDÜZÜ;

DP Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Ramis Uzun, geçen hafta yapmış olduğu basın toplantısının ardından çalışmalarına start verdi. Mevcut başkan Rasim Uzun, halkın güvenini arkasına almış durumda. Diğer adayların insanlarda bir karşılığı olmadığını dile getiriyorlar. Ramis Başkan’a geçen 5 yıldaki Beşikdüzü’ne yapmış olduklarıyla konuşuyorlar. Bir önceki Belediye’yi bir enkaz devralmıştı. O enkaz’ı birkaç yılda düzeltti. Şimdi ise tekrar DP’den başkan adaylığını açıkladı ve yoluna devam etmeyi düşünüyor.

ŞALPAZARI;

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız, ilçedeki seçim çalışmalarının yanı sıra yatırımları da devam ettiriyor. Bu hafta meclis üyelerini belirleyen Cumhur İttifakı meclis üyeleri ile birlikte saha çalışmalarına devam ediyor.

Şalpazarı’nda Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı girilmedik sokak bırakmadan çalışmalarını sürdürüyor.