Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinden kredi kullanan esnaflarımızla ilgili olarak önemli açıklamada bulundu.



Başkanı Hasan Topaloğlu, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinden kredi kullanmış olan esnaflarımızın NİSAN, MAYIS, HAZİRAN ayındaki taksitleri otomatikman üç ay ileriye öteleme yapılmıştır. Ertelemeyi kabul eden arkadaşlarımızın bu süre (3ay ) içersinde kooperatifimize uğrayarak Taahhütname imzalaması gerekmektedir. Aksi takdirde erteleme geçersiz sayılacağından esnafımız sıkıntı yaşayabilir. Böyle bir sorun yaşanmaması için lütfen kooperatifimize uğrayınız ve taahhütnameyi imzalayarak bu sorunu da aşmış olalım.
Başkan Topaloğlu, “Bir diğer hususta daha önce % 5 den kredi kullanmış ve faizlerdeki değişkenlikten dolayı önce % 8’e çıkarılan faiz daha sonra % 6’ya düşürülmüştü. Bugün itibarıyla yapılan düzenlemeyle % 6 olan faiz oranından ödeme yapanların ödemeleri de % 5 olarak değiştirilmiştir. Esnafımızın duyarlılık göstererek bir an önce işlemlerini yaptırmak için kooperatifimize başvurmalarını bekliyoruz dedi.”