Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanlığının Olağan Genel Kurulu Halk Eğitimi Merkezi Konferans salonunda yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Muhammet Kılıç yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Trabzon Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yusuf Aksoy, Arsin Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Hasan Kozoğlu, Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Çaykara Ziraat Odası Başkanı Sami Turgut, mahalle muhtarları ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığını Arsin Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Hasan Kozoğlu’nun yaptığı kongrede saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç bir selamlama konuşması yaptı.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR

BAŞKAN KILIÇ, ODAMIZI DAHA GÜZEL BİR YERE TAŞIMAK İSTİYORUZ!

Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç kongrede yaptığı selamlama konuşmasında; “Öncelikle Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Cenabı Allah bir daha bizlere böyle büyük felaketler yaşatmasın dedi. Kılıç, Vakfıkebir Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız sürdürüyoruz. Çiftçilerimizin istek, dilek ve taleplerini alarak onlara yardımcı olmak için araştırmalar yaparak yardımcı olmak için caba harcıyoruz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi de odamızı daha kullanışlı bir yere taşımak. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği daha modern bir oda yeri arıyoruz. İnşallah Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımızla birlikte bu sorunu da ortadan kaldırarak çiftçilerimizi güzel bir odaya kavuşturacağız. Daha güzel ve modern bir ziraat odasında çiftçilerimizi ağırlayarak onlara hizmet sunacağız. Bunu çalışmalarını sürdürüyoruz. Çiftçilerimize hizmet hakka hizmettir. Çalışmalarımızı da bu şuurla büyük bir gayret ve özveriyle sürdüreceğiz. Bu hayırlı yolda çiftçilerimize hizmet eden Ziraat Odamızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gören tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde buradayım. Genel Kurulumuzun İlçe, İl, bölge ve ülke çiftçilerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum dedi.”