Çarşıbaşı ilçesinin yetiştirdiği önemli işadamlarından ve Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve iş ortağı Engin Kocaman tarafından Kuyumculuk mağazası açtılar.

Çarşıbaşı İlçesinin yetiştirdiği önemli işadamlarından birisi olan ve ayrıca Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı görevini de başarılı bir şekilde sürdüren Gökhan Şahin ve iş ortağı Engin Kocaman, Çarşıbaşı ilçesinde “ALTIN SARAYI” adı altında yeni bir kuyumculuk mağazasını hizmete sundular.

Muhteşem bir açılış törenin ardından hizmete giren kuyumculuk mağazasının açılış törenine Çarşıbaşı İlçe Kaymakamı Burak Yılmaz, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,  Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Egemen Kaynar, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Durmuş, Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Çarşıbaşı MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek,  Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu, Trabzon Vakfıkebir İşadamları Topluluğu(TVİT), İşadamları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Çarşıbaşı İlçe Kaymakamı Burak Yılmaz, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,  Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Egemen Kaynar, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, birer selamlama konuşması yaparak işyerinin bölgeye hayırlı olması dileklerinde bulundular.

İşyeri Sahibi işadamı Gökhan Şahin ise yaptığı selamlama konuşmasında; “Mağazamızda özel üretim takılar ve mücevherler bulunuyor. Altın Sarayı mağazamız yüksek kaliteyi en uygun fiyatlar eşliğinde halkımıza sunmaktadır. Pandemi dolayısı ile açılışımızı çok teferruatlı olarak gerçekleştiremedik. Açılışımızı onurlandıran siz değerli katılımcılara katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Mağazamızın Çarşıbaşı’na ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.