Vakfıkebir İlçesinde Malmüdürlüğü görevini 6 yıldır başarılı bir şekilde sürdüren Ali Sevim, tayininin çıkması sonrası ilçeden ayrılmadan önce gazetemizi ziyaret ederek vedalaştı.

Vakfıkebir İlçesinde Malmüdürlüğü görevini 6 yıldır başarılı bir şekilde sürdüren Ali Sevim, tayininin çıkması sonrası ilçeden ayrılmadan önce gazetemizi ziyaret ederek Haber Müdürü Sadık Aydın ile bir süre görüşerek ilçeden ayrıldı.
2014 yılından buyana 6 yıldır Vakfıkebir İlçesi Malmüdürlüğü görevini başarılı bir şekilde sürdüren ve ilçe halkı, kamu kurum ve kuruluşları ile kurduğu iyi diyaloglar sayesinde herkesin taktirini toplayan Müdür Ali Sevim ilçeye veda etti. Başında bulunduğu kurumu başarılı bir şekilde temsil eden Müdür Ali Sevim, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü 2020 yılı yer değiştirmeye tabi personeli olarak İstanbul Sabiha Gökçen Gümrük Saymanlığına Saymanlık Müdürü olarak atandı.
“ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLMEKTİR”
Müdür Ali Sevim Gazetemize yaptığı veda ziyaretinde şu ifadelere yer verdi. Müdür Ali Sevim, “28 Ağustos 2014’te başladığım Vakfıkebir Malmüdürlüğü görevimi 14 Ağustos itibariyle noktalamış bulunmaktayım. Bu süre zarfında çalışma arkadaşlarım ile birlikte siz değerli Vakfıkebir’li hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalıştım. Bu süre zarfında şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan ötürü herkese çok teşekkür ederim. Bizler gelip geçiciyiz. Önemli olan hoş bir seda bırakabilmektir. Bundan sonraki görevime Sabiha Gökçen Gümrük Saymanlık Müdürü olarak devam edeceğim. Vakfıkebir’li hemşehrilerimden helallik istiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.”
Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı Müdür Ali Sevim’e teşekkür etti. Yeni görev yerinde başarılar diledi.