AK Parti Trabzon İl Başkanlığına seçilen Dr. Sezgin Mumcu, Vakfıkebir Belediyesini ziyaret ederek bir süre Belediye Başkanı Muhammet Balta ile sohbet ettiler.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte Belediye Başkan Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya, Osmanlı Belgeleri’nde Vakfıkebir ve Hicranlı Yıllarında Büyükliman isimli kitapları hediye etti.

VAKFIKEBİR’DE GERÇEKTEN KIRILMASI ZOR REKORLARA İMZA ATTIK

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Muhammet Balta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir süre önce İl Başkanlığı görevine seçilen Dr. Sezgin Mumcu ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Balta; İlçemiz kendi içerisinden 4 ilçe çıkaran büyük bir ilçedir. 28 bin nüfuslu bu ilçede 7 yıldır görev yapıyorum.  46 yıl boyunca birbirinden değerli bağımsız Belediye Başkanları çıkardıktan sonra ilk defa bir partili Belediye Başkanı olarak biz seçildik. 45 proje ile yola çıktık. Bunun daha fazlasını ilçemize yaptık. Büyükşehir olduktan sonra kısıtlı imkanlara rağmen çeşitli kaynaklar üreterek Vakfıkebir’de gerçekten kırılması zor rekorlara imza attık. 456 kilometre yol yapımıyla birlikte sanat yapıları, parke çalışmaları, kanalizasyon, yağmur suyu hattı ve yürüyüş yolları ile güzel çalışmalara imza attık. Bizlerden beklentiler yüksek olunca yapılan hizmetler karşılığında beklentiler halen daha artarak devam ediyor. En çok yol yapan belediye olmamıza rağmen halen daha yol ile ilgili şikayetler gelmeye devam ediyor. Vakfıkebir ilçemizde grup yolları %90 bitmiş durumda. Bunun yanı sıra mahalle yollarımızda da düzenlemeler yaptık. Belediye yatırımlarının yanı sıra Vakfıkebir’de kamu yatırımlarında da ciddi oranda başarılı işler yaptık. 20 yıldır yılan hikayesine dönen organize sanayi bölgesi ile ilgili çalışmaları tamamladık. Emniyet Müdürlüğü binamızı tamamlayarak hizmete açtık. Kaymakamlık Konutu yapılıyor. Dolgu imar planını bitirdik. İhale aşamasına geldi. 5 ilçeye hitap edecek gasil hane yapılıyor. Kaynakların kısıtlı olduğu bu dönemde daha çok hibe kaynaklarla işlerimizi yürüttük. İlçemizde Kamu yatırımları gerçekleştirildi. Fen lisesinin yanı sıra 200 kişilik bir Fen Lisesi öğrencileri için öğrenci yurdu yapıldı. Uygulama oteli ve MTAL Okulu yapıldı. 500 kişilik KYK öğrenci yurdu, tarım ilçe müdürlüğü binası, Kemaliye İlkokulu gibi kamu yatırımlarının tamamı AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Bu kadar yatırımın yanında maalesef vatandaşlarımız daha çok kendine dokunan işlerden mutlu oluyor. 30 yılda yapılacak işleri kısa sürede yapmamıza rağmen insanlar memnun. İnsanların memnun olmasından dolayı bizde mutlu oluyoruz. Çok şükür bu çalışmalarımızın karşılığını halkımız bize ver.  2014 yılında %54 oy oranıyla seçilmiştik. 2019 seçimlerinde %65 oranına oyumuzu yükselterek tekrar seçildik.

Bu teveccühe layık olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle artan maliyetlere baktığımızda 7 yılda yaptığımız işleri bir daha yapmamız mümkün olmayacaktı. İyi ki de o yatırımları yapmışız diyebiliyoruz. Halkımızdan bize karşı bu yönde memnuniyet var. Kentsel dönüşüm ve Vakfıkebir imar planı yapılmış bitmiş olan ender ilçelerden biriyiz. Kentsel dönüşümlerde ilgili hazırlıklarımız devam ediyor. Şehrimizi kökten değiştirecek, şehrimizin geleceğini planlayacak şekilde bir çalışma yürütüyoruz. Aldığımız sorumluluğu bir üst noktaya taşıyarak günü deldiğinde bu görevi layıkıyla teslim etmek istiyoruz. Rabbimiz mahcup etmesin diyerek sözlerini tamaladı.

7 YILDIR BURADA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ÇALIŞMALAR GERÇEKTEN GÖZ DOLDURUYOR

Vakfıkebir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri gerçekten takdir ediyoruz. Sizin 7 yıldır burada yapmış olduğunuz çalışmalar gerçekten göz dolduruyor. Bu çalışmalar sayesinde ilçe halkının gözünde bir karşılığı var. İlçedeki oy oranımızın artması dediğiniz gibi onun karşılığını gösteriyor. Haliyle sizler böyle güzel hizmetler yapın ki bizde seçimlerde bunun karşılığını görelim. Hizmetlerinizden dolayı Allah razı olsun. Sağ olun var olun. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum dedi.