Vakfıkebir Devlet Hastanesinde bir yıldız daha kaydı. Hastane personellerinden Mustafa Çabuk emekliye ayrılarak hastaneye veda etti.

Vakfıkebir Devlet Hastanesinde 1986 yılında göreve başlayan ve 35 yıldır hiçbir yere ayrılmadan aynı kurumda görev yapan Mustafa Çabuk yaş hattından emekliye ayrıldı.  Mustafa Çabuk, Hastanede arkadaşları ve hastane personeli ile vedalaşırken duygu dolu anlar yaşandı.

Vakfıkebir İlçesinin ve Devlet Hastanesinin sevilen simalarından biri olan emektar Mustafa Çabuk, Hastane personeli ile vedalaşırken hüzün dolu analar yaşandı. Çabuk, hiç ayrılmak istemediğini dile getirerek, ilk günkü heyecanla görevimi en güzel şekilde sürdürmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her işin bir başlangıcı olduğu gibi birde sonu vardır. Burası benim ikinci evim gibiydi. Hiç ayrılmak istemezdim. Fakat yaş hattından emekli olmak zorunda kaldım. Görev yaptığım 35 yılık süre içerisinde hiçbir kimseyi kırmamak için mücadele ettim. Hiçbir ayrım yapmadan herkesin işini yapmaya çalıştım. Her kimin kalbini bilmeyerek de olsa kırmışsam özür diliyorum. Haklarını bana helal etsinler. Benden yana herkese hakkım helal olsun dedi.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aydın Kant ise, 35 yıllık emektarımız Mustafa Çabuk ağabeyimizi buradan uğurlamak çok zor olacak. Kendisi hastanemizle özdeşleşen, çok sevilen, dürüst ve çalışkan kişiliği ile örnek alınacak bir insan. Kendisini çok özleyeceğiz. Yeri doldurulamayacak bir ağabeyimizi buradan uğurlamak bizler ve hastane personelimiz için çok zor. Yaş hattı dolayısı ile emekli olmak zorunda kaldı. Emeklilik hayatında kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum dedi.