İLERİ SÜRÜLEN İDDİALAR MESNETSİZ, GERÇEĞİ YANSITMAYAN İDDİALARDIR İLERİ SÜRÜLEN İDDİALAR MESNETSİZ, GERÇEĞİ YANSITMAYAN İDDİALARDIR

Sonuçların ilan edilmesinin ardından öğrenciler, ÖSYM’nin web sayfasına yoğun ilgi gösterdiler. ÖSYM tarafından YKS yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler de yayımlandı. Verilere göre; Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu’na bu yıl verilen 208 kişilik kontenjanın tamamen dolduğu görüldü.

Bünyesinde bulunan İlk ve Acil Yardım Programı, Yaşlı Bakımı Programı, Fizyoterapi Programı ve Evde Hasta Bakımı Programı’nın yanında, son yıllarda gösterdiği atılımlar, yaptığı akademik, sosyal ve kültürel faaliyetler ile de adından sıkça söz ettiren Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu, bu sonuçlara göre üniversiteye hazırlanan öğrenciler için tercih edilen önemli bir meslek yüksekokul olduğunu gösterdi.

Konu ile ilgili konuşan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas ÜN, “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl Yüksekokulumuzun tüm programları için verilen 208 kişilik kontenjan % 100 doldu. Yüksekokulumuza gösterilen büyük teveccüh, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu, en çok tercih edilen meslek yüksekokullar arasında yerini almıştır. Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizi gönülden kutluyor, öğrencilerimizin kıymetli ailelerine teşekkür ediyor, Yüksekokulumuza ve Tonya İlçemize hoş geldiniz diyorum” dedi.