Etkinliğe Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Jandarma Komutanı Musab Mutlu, Emniyet Amiri Osman Ersen Yılmaz, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, kurum amirleri, Yüksekokulun akademik-idari personelleri ve öğrenciler katıldı.

“YARDIMSEVER OLMAK KANIMIZDA VAR”

Üniversite kampüsünde gerçekleşen etkinliğin başlangıcında Kızılay yetkilileri tarafından, bağış yapmak isteyen kişilere kan bağışı hakkında bilgilendirme yapıldı. İlgili formu dolduran ve kan vermeye müsait olan kişilerden kan bağışı gerçekleşti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün, “Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, düzenli kan bağışı yapmak ve zor zamanlarda ihtiyaç sahiplerinin yanında olabilmek adına kan bağışında bulunduk. Kan bağışı, bir sosyal sorumluluktur, bizler şuanda bağış yaparak tanımadığımız ihtiyaç sahibi hastaların hayatlarını kurtarmış oluyoruz ve büyük mutluluk duyuyoruz. Kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum. Yardımsever olmak kanımızda var” dedi.

TONYA’DA LATİFOĞLU YENİDEN BAŞKAN TONYA’DA LATİFOĞLU YENİDEN BAŞKAN

Etkinlik sonunda toplam 88 ünite kan bağışlandığı belirtildi.