Ziyarete Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün, Şehit Mustafa Küçük’ün yakınları Selim Küçük ve Mahmut Şılbıroğlu, öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Uçar Küçük, Öğr. Gör. Bayram Dündar ve öğrenciler katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından şehitlerimize dua edildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehit yakınları “Şehitlik Makamı” ile alakalı duygu ve düşüncelerini ve bu süreçte yaşadıklarını öğrencilerle paylaştılar.

 Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün; “Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısıyla şehit yakınlarımız, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte Trabzon Şehitliğimizi ziyaret ettik. Vatanımız ve mukaddesatımız uğruna canlarını feda eden Aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andık. Şehitlerimizin bize emanet bıraktığı tüm kutsal değerleri emanetimiz olarak telakki ediyoruz. Aziz kanlarıyla müdafaa ettikleri Vatanımızı, şehitlerimizden aldığımız güç, azim ve şuurla ilelebet korumaya devam edeceğiz.” dedi.

Programın gerçekleşmesinde emeği bulunan İlçe Kaymakamına teşekkür eden Müdür Ün; “Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz “Şehitlik Ziyareti” programımıza katkılarından dolayı Tonya Kaymakamımız Sayın Muhammet İKİS Beye teşekkür ediyorum” dedi.