Gösterdiği atılımlar, yaptığı akademik ve sosyal faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren ve son olarak da öğrenci alımına onay verilen yeni programı ile birlikte 4 programa ulaşan Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu’ndan bir güzel haber daha geldi.



Tonya Meslek Yüksekokulu’nun tanıtım filmi yayımlandı. 6 dakikalık tanıtım filminin içeriğinde yüksekokulun fiziki ve sosyal imkânları, yıl içerisinde yapılan faaliyetler, akademik çalışmalar ile birlikte Tonya’nın doğal güzellikleri, yayla şenlikleri ve festivalleri de yer alıyor.
Konu ile ilgili konuşan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün; “Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığımız "Yüksekokul Tanıtım Filmini", sizlere sunmanın mutluluğu içindeyiz. Tanıtım filminde yüksekokulumuzun fiziki ve sosyal imkanları, yıl içerisinde yaptığımız akademik ve sosyal faaliyetler yer almaktadır. Bununla birlikte Tonyamızın doğal güzelliklerine, yayla şenliklerine, Canikdere Şelalesine, Yürüyüş Yoluna, tereyağı festivallerine de yer verdik. Yüksekokulumuzun tanıtımı ile birlikte, Tonyamızın güzelliklerinin de yer aldığı filmimiz, Yüksekokulumuza ve Tonyamıza hayırlı olsun.” dedi.
EMİN ADIMLARLA HEDEFİMİZE YÜRÜYORUZ
Yüksekokulun gelişimi konusuna da değinen Müdür Ün; "Yeni program açma ve gelişim noktasında Yüksekokulumuz, giderek büyük mesafe kat etmekte ve emin adımlarla hedefine ilerlemektedir. En son öğrenci alımına onay verilen "Evde Hasta Bakımı Programı" ile birlikte şuan 4 programımız oldu. Her konuda olduğu gibi Yüksekokulumuzun gelişimi noktasında da yanımızda olan ve bizlere destek veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu Hocamıza teşekkür ediyorum" dedi. Üniversite sınavına girecek olan öğrencilere de seslenen Müdür Öğr. Gör. İlyas Ün;
“Sevgili öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) sizlere başarılar diliyoruz. Yeşilin tüm tonlarını barındıran doğal yapısı, temiz havası, serin yaylaları, şenlikleri, sıcak ve misafirperver insanı ile adından sıkça söz ettiren güzel ilçemiz Tonya'ya, Ülkemizin dört bir tarafından siz değerli öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.