Tonya Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe; Tonya Kaymakamı Sayın Muhammet İKİS, Tonya İlçe Emniyet Müdür V. Sayın Osman Ersen YILMAZ, Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. İlyas ÜN, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Galip USTA ve Sayın Öğr. Gör. Neşe İŞCAN AYYILDIZ, Daire Başkanı Sayın Recep DEMİR, Şube Müdürü Sayın Harun MOLLAOĞLU, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Komiser Yardımcısı Sayın ERDOĞAN ÖZER, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Polis Memuru Sayın İLHAN TOZLUYURT, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti. Sayın Osman Ersen YILMAZ ve Sayın Erdoğan ÖZER tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda sunum ve kısa film gösterimi yapıldı, ayrıca Sayın İlhan TOZLUYURT tarafından da “Dijital Bağımlılık” ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas ÜN; “Üniversitemiz ve Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü katkılarıyla Yüksekokulumuz ve Tonya İlçe Emniyet Amirliği ortaklığında öğrencilerimize yönelik “Bağımlılıkla Mücadele” konferansı gerçekleştirdik. Bağımlılıkla mücadele konusunda bir farkındalık oluşturmayı amaçladık. Emniyet yetkililerimizin konu ile alakalı bilgi ve tecrübelerini aktardığı güzel bir program oldu. Konferansın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilerek gerçekleşen programda, bağımlılık süreci ile alakalı dikkat çekici mesajlar verildi.