Daha önce çıktığı üç maçta iki galibiyet bir beraberlik alarak 7 puan toplayarak 2. Sırada bulunan Vakfıkebir 1874 Futbol Kulübü, grubunda 9 puanla lider durumda bulunan ve oynadığı üç maçı da kazanan Maçka Galyanspor’u Vakfıkebir İlçe Stadyumunda ağırladı. Temsilcimizin golünü Berat Celal atarken misafir takımın golleri Abdulsamet Baştan (2) ve Volkan Bali’den geldi. Alınan bu sonuçla Maçka Galyan 12 puanla gruptaki liderliğini sürdürdü. Vakfıkebir 1874 Futbol Kulübü ise dört maç sonucunda 7 puanda kaldı.

Üçüncü dakikada yapılan bir hata sonrası yenilen gol ile maça adeta 1-0 mağlup başlayan temsilcimiz, çabuk toparlanarak 8. Dakikada attığı gol ile rakibine cevap vererek maça ortak oldu. Orta alanda kaptan Serkan’ın müthiş oyunu ile maça ortak olan Vakfıkebir Futbol Kulübü yine yapılan bir hata ile 18. Dakikada 2. Golü kalesinde gördü. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı 2-1 Maçka Galyanspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısına oyuncu değişiklikleri ile başlayan temsilcimiz, maçta üstünlüğü eline almasına rağmen bir türlü aradığı ikinci golü bulup beraberliği sağlayamadı. İkinci yarı rakibine üstünlüğünü kabul ettirmesine rağmen, Vakfıkebir Futbol Kulübü maçın 85. Dakikasında ani gelişen rakibinin adağında yapılan hata sonrası rakip futbolcunun bu hatayı iyi değerlendirmesi sonrası takımına 3. Golü kazandırdı. Bu golle Maçka Galyanspor maçı da 3-1 kazanmasını bildi.   

SAHA: Vakfıkebir İlçe Stadyumu

HAKEMLER: Hakancan Çınar***, Metin Tarakçı***, Umut Kaptan***

VAKFIKEBİR 1874 FK: Osman Çağrı**, Ahmet Talha**, Emircan**, Hazar**, Abdullah Türker**, Serkan** (Dk.89 Yunus Emre?),  Kahraman**, Berat Celal** (Dk. 61 Yasin**), Fatih** (Dk.46 Berkay*) (Dk.79 İlhan*), Şevki**, Bilal** (Dk.89 Arda?)

MAÇKA GALYANSPOR: Ahmet***, Burak Topaloğlu***, Muhammet***, Evren ***, Burak Alver***, Yakuphan*** (Dk.64 Onur**), Ali Tosun***, Ali Türezi***, Abdulsamet Baştan*** (Dk.84 Abdulsamet Malam**), Volkan*** (Dk.73 Emre**), Ferhatcan*** (Dk.84 Volkan Bali**)

GOLLER: Dk.3-18 Abdulsamet Baştan, Dk.85 Volkan Bali, Dk. 8 Berat Celal (Vakfıkebir 1874),