Haber, Sadık AYDIN

EZAN SESİ OLAN ÜLKELERDE NOEL TELAŞI NEDEN?
EZAN SESİ OLAN ÜLKELERDE NOEL TELAŞI NEDEN?
İçeriği Görüntüle

Vakfıkebir Merkez Eski Camii’nde Sabah Namazı ve Mekke’nin Fethi programı düzenlendi. Programa Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal da katıldı. İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve vatandaşlarımızla birlikte sabah namazını eda eden Belediye Başkanı Fuat Koçal, program sonunda yapılan ikrama eşlik ederek hemşerilerimizle sohbet etti.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük tarafından cemaate hitaben sohbet gerçekleştirildi. Sohbetinde birlik, beraberlik, şükür ve dua bilincine vurgu yapan Müftü Küçük, yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Sohbetin ardından yapılan dua ile program devam etti. Programa katılan cemaat ile sabah namazını huşu içerisinde eda edildi. Manevi birlikteliğin ön plana çıktığı program, namaz sonrasında katılımcılara yapılan ikram ile sona erdi.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Küçük, bu tür programların toplumda kardeşlik, dayanışma ve manevi farkındalığı güçlendirdiğini belirterek, benzer buluşmaların devam edeceğini ifade etti.