Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, bir süre önce Vakfıkebir Ziraat Odasının Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilen Muhammet Kılıç ve yönetim kurlu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“ZİRAAT ODAMIZI YENİ YERİNE KAVUŞTURMAK İSTİYORUZ”

TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç’ın makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kılıç sorunsuz bir genel kurul süreci geçirdiklerini belirterek; “ Çiftçilerimizin teveccühü ile üçüncü dönemimize başladık. Bütün delegelerimize ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında ve destekçimiz. Kendisine hem bize vermiş oldukları destekler hem de nazik ziyareti ve temennileri için çiftçimiz, yönetimim ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi. Başkan Kılıç, Vakfıkebir Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çiftçilerimizin istek, dilek ve taleplerini alarak onlara yardımcı olmak için araştırmalar yaparak yardımcı olmak için caba harcıyoruz. Sayın başkanım en büyük hedeflerimizden bir tanesi de odamızı daha kullanışlı bir yere taşımak. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği daha modern bir oda yeri için sizin desteklerinizi bekliyoruz. Şu anki yerimiz çok yüksek yaşlı çiftçilerimiz buraya çıkamıyor. Özellikle belediye ye ait eski özel idare binasının zemin katı (eski Trafik tescil bürosu) bizler için çok uygun olacaktır. Yaşlı çiftçilerimizin de çok rahatlıkla bizlere ulaşabileceği Trafik tescil işlerinin yapıldığı bu yer bizim için en uygun yer olarak görülüyor. Sizlerinde uygun görürseniz ve kanunen bir sıkıntısı yoksa bu yeri sizlerden talep ediyoruz diyerek teşekkür etti.”

“YASAL BOYUTLARI UYGUN OLDUĞU SÜRECE BU YERİ SİZE VERİRİZ”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise Başkan Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek; “Vakfıkebir Belediyesi olarak her zaman çiftçimiz ve çiftçilerimizin temsilcisi olan Ziraat Odamızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Oda Başkanımız Muhammet Kılıç ve yönetim kuruluna görevlerinin hayırlı olmasını ve görevlerinde başarılar dilerim.   Yeni göreviniz hayırlı olsun. Tabii ki toprakları verimli ve zengin olan bir memlekette yaşıyoruz. Bu nedenle tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimizi yöneltelim. Tarım için ne yapılması gerekiyorsa özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Zaten birçok projede Belediye, Ziraat Odası ve diğer paydaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. İlçemizde bulunan diğer tarım kuruluşlarıyla dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olmalısınız. Sizleri ilgilendiren projeleri yakından takip edin. Oda olarak yeni projeler üretmeye çalışın. Çiftçilerimizin yeni sezonda topladıkları ürünleri inşallah emeklerinin karşılığı olarak kendilerine döner. Ben buradan bütün çiftçilerimize bereketli kazançlar diliyorum. Ayrıca Ziraat Odası olarak yeni yer talebiniz bir süreden beri var. Bu noktada kanunen bir sıkıntı olmadığı sürece bu yeri sizlere verebiliriz. Yasal boyutlarına baktıktan sonra birlikte istişare ederek talep ettiğiniz Ziraat Odası yerini kanunun gerektirdiği şekilde veririz dedi.”