“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Vakfıkebir Ziraat Odası seçiminin yaklaşmasıyla birlikte İlçeye bağlı 46 mahallede Pazar günü delege seçimi yapıldı. Ziraat Odası Başkan Muhammet Kılıç, Büyükliman Mahallesinde delege seçimi için kurulan seçim sadığını ziyaret ederek Muhtar Sadık Aydın ve heyetinden seçimle ilgili bilgi aldı. Şubat ayında yapılacak olan Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanlık seçimi öncesinde mahallelerden oluşacak delege seçimi 18 Aralık 2022 Pazar günü tamamlandı. Vakfıkebir ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı için odaya kayıtlı çiftçilerin oy kullandığı delege seçimi gerçekleştirildi. Şubat ayı içerisinde Ziraat Odası Başkanlığı sandık başına gidecek. Seçimde delege seçilen üyeler, şubat ayı içerisinde yapılması planlanan Ziraat Odası Başkanlığı seçiminde sandık başına giderek oy kullanacak.

46 MAHALLEDE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

Başkan Muhammet Kılıç, Vakfıkebir Ziraat Odamızın bugün delege seçimi vardı. Mahalle muhtarlarımız sandık başkanı olarak, azaları ise sandık üyesi olarak görev yapmaktalar. Biz 46 mahallemizin seçim evraklarının tamamını muhtarlarımıza tutanak karşılığında 3 hafta önceden teslim ettik. Muhtarlarımız muhtarlık bürolarını veya seçim yapılan yerleri odamıza kayıtlı çiftçilerimizin oy kollanabilmesi için sabah 08.00 ila akşam 17.00 saatleri arasında açık tutmak zorundadırlar. Ziraat Odası Başkanı Kılıç,  46 mahalledeki delege seçimini tamamladıklarını söyledi. Demokratik bir ortamda geçen seçimde oy kullanmaya gelen tüm çiftçilere teşekkür eden Kılıç, "Seçimlerin huzurlu ve sorunsuz geçmesinde katkıları olan tüm aday arkadaşlarımıza, mahalle muhtarlarımıza ve heyetlerine şükranlarımı sunuyorum. Kazanan Vakfıkebir ve çiftçilerimiz olmuştur." dedi.