Bir süre önce 2022 yılı yaz kararnamesi kapsamında Vakfıkebir İcra Müdürü Seyfi Kabadayı’nın Uşak iline tayininin çıkması ile boşalan İcra Müdürlüğü görevine Tonya ilçesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz İsmail Yüksel atanarak görevine başladı. Erbaa, Espiye ve Ankara İcra Müdürlüğü görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren İsmail Yüksel, Hukuk Fakültesinden mezun olmasının yanı sıra Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olan hemşehrimiz İcra Müdürü İsmail Yüksel’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

“GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Kanunlar çerçevesinde 4 ilçe halkına en iyi hizmeti vermek için çaba göstereceğini belirten Yüksel, “Vakfıkebir’i ve Büyükliman halkını tanıyorum. Zaten ilk memur olarak görev yerim Tonya ilçemiz olmuştur. Kendi bölge insanıma hizmet edecek olmam beni son derece mutlu ediyor. Halkımızla iyi ilişkiler içerisinde olmaya, görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Devletimiz yeni görev yerimizi doğup büyüdüğüm topraklar olarak uygun gördü. Hayırlı olmasını dilerim. Uzun süredir başka illerde görev yaptım. Geleli kısa bir süre olmasına rağmen gördüğün kadarıyla Vakfıkebir her zamanki gibi bölgenin ağabeyisi konumunda şirin, sakin ve insanları cana yakın bir ilçe olarak konumunu halen daha sürdürüyor. Umut ediyorum ki, bu güzel ilçede uzun süre kalır ve görevimi en iyi şekilde yerine getirebilirim” dedi.

“MÜDÜR İSMAİL YÜKSEL KİMDİR?”

İsmail Yüksel, 1982 yılında Trabzon İli Tonya İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Tonya İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulundan 2003 yılında, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 2006 yılında, Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2022 yılında mezun oldu.  Halen Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans Yapmaktadır. Ayrıca Trabzon Barosunda Avukatlık stajına yapmaktadır. Mesleğe, 2004 yılında Tonya Adliyesinde Zabıt Katipliği ile göreve başlamış, sırasıyla Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Taşra Atama Şubesinde memur, Erbaa İcra Müdür Yardımcılığı, Espiye İcra Müdürü, Ankara İcra Müdürü görevlerinde bulunmuştur. 2022 yaz kararnamesi kapsamında talebi üzerine ve İcra İşleri Başkanlığının tensipleriyle Vakfıkebir İcra Müdürü olarak tayin oldu. Vakfıkebir İcra Dairesi olarak 4 ilçe halkına hizmet verecekler.