35. Prof. Dr. Şeref Zileli’yi anma ve Hacettepe İç Hastalıkları Günü nedeniyle 2020 ’ Yılın En iyi Tezden Üretilmiş Yayın’’ ödülü Vakfıkebirli hemşehrimiz Uzm. Dr. Emre Bilgin’e verildi.



1986 yılından itibaren her yıl Hacettepe İç Hastalıkları Gününde düzenli olarak yapılan Prof. Dr. Şeref Zileli Anma Günü’nde çeşitli kategorilerde ödüller verilmektedir. 2020 yılı ödülleri 27 Şubat 2020 tarihinde 35.Prof. Dr. Şeref Zileli Anma ve Hacettepe İç Hastalıkları Günü’nde takdim edildi.
Vakfıkebir Vergi Dairesi Şefi Abdurrahman Bilgin’in oğlu olan hemşehrimiz Uzm. Dr. Emre Bilgin, “Yılın En iyi Tezden Üretilmiş Yayın’’ ödülüne layık görüldü. 35. Prof. Dr. Şeref Zileli’yi anma ve Hacettepe İç Hastalıkları Günü’ nedeniyle “2020 Yılın En iyi Tezden Üretilmiş Yayın’’ ödülü Uzm. Dr. Emre Bilgin’e verildi.
Uzm. Dr. Emre Bilgin, 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladığı İç Hastalıkları uzmanlık eğitimi sürecinde yürüttüğü Romatoloji alanındaki tez çalışması ile 35. Prof. Dr. Şeref Zileli’yi anma etkinlikleri kapsamında ‘’ Yılın En iyi Tezden Üretilmiş Yayın’’ ödülünü almaya hak kazandı. Uzm. Dr. Emre Bilgin halen Hacettepe Üniversitesi Romatoloji Bilim Dalında yandan eğitimini sürdürüyor. Uzm. Dr. Bilgini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.