Vakfıkebir Orman İşletme Şefi Ahmet Yıldız, 6 yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü Vakfıkebir’deki görevinden ayrılarak tayin olduğu yeni görev yerinde hizmete başladı.



Vakfıkebir Orman İşletme Şefliği görevinde 6 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren Ahmet Yıldız, yeni atama döneminde tayini çıktı.  Vakfıkebir İlçesindeki başarılı çalışmaları sonucu kıdem yükselten Yıldız, Orman İşletme Müdür Yardımcısı oldu. Ahmet Yıldız, Gümüşhane Orman İşletme Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görevine 1 Haziran 2020 tarihi itibari ile başladı. Vakfıkebir Orman İşletme Şefliği görevinde İlçe halkı, kamu kurum ve kuruluşları, ilçe esnafları ile de gönül bağı kuran Şef Ahmet Yıldız, 6 yıldır İlçe Orman İşletme Şefliği görevini en üst seviyede başarılı bir şekilde sürdürdü. Şef Ahmet Yıldız’dan önceki dönemlerde devamlı ilçe halkı ile sorunlar yaşanan ve devamlı şikayet edilen bir kurumu, 6 yıl içerisinde saygı duyulan ve övgü ile bahsedilen bir kurum haline getirdi. Evli ve 1 çocuk babası olan Yıldız, Vakfıkebir ilçesinde başarılı çalışmaları sonucu iz bırakan kurum amiri olarak herkesin takdirini topladı.
YILDIZ, “VAKFIKEBİR’DEN AYRILMAK ZOR”
Vakfıkebir İlçe Orman İşletme Şefliği görevinden ayrılarak Gümüşhane Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Ahmet Yıldız yaptığı açıklamada, Vakfıkebir İlçemizden ayrılmak çok zor. Dopdolu geçen 6 yılın artından yaptığımız çalışmaları göz önünde bulunduran Genel Müdürlüğümüzün takdirleri ile tayinimiz Gümüşhane Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak çıktı. Değerli Vakfıkebir’liler, Her daim devletimiz ile kadirşinas milletimiz arasında bir köprü olmaya, devletimizin gücünü ve imkanlarını halkımıza son raddesine kadar ulaştırmaya gayret ettim. Bu bir hizmettir birileri gidecek birileri gelecek, önemli olan güzel anılar biriktirmek ve güzel çalışmalar yapabilmek. Arkanızdan güzel şeyler söyletebilmektir. Ben Vakfıkebir İlçe halkından, kamu kurum ve kuruluşlarından, ilçe esnaflarından son derece memnunum. Bu memnuniyetlede buradaki görevimden ayrılıyorum. Tüm ilçe halkına bir hakkım varsa helal ediyorum. Olur ya insanız, bu zaman zarfında bilerek veya bilmeyerek birinin kalbini kırmışsan özür diliyor, ilçe halkımızdan bir hakları varsa helal etmelerini istiyorum. Kıymetli Vakfıkebir’liler, Gümüşhane de bir kardeşiniz olduğunu unutmayın. Her ne şekilde olursa olsun, işiniz düştüğünde kapım sonuna kadar sizlere açıktır. Vakfıkebir’i ve ilçe halkını unutmam mümkün değil. Şahsıma karşı gösterdiğiniz saygıdan ve verdiğiniz değerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca bu zaman zarfında benimle birlikte hareket eden tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Basın olarak bizlerde; Bölgede ve ilçede sevilen, başarılı, kamu yararına çalışan, her türlü sosyal ve kültürel faaliyete desteklerini esirgemeyen, kendi kurumu içinde ve faaileytlerinde canla başla çalışan çok kıymetli Vakfıkebir İlçe Orman İşletme Şefimiz Ahmet Yıldız’a yeni görevinde başarılar dilerken, İlçeden ayrılışıyla ilgili de böyle değerli bir insanın artık ilçemizde görev yapamamasının hüznünü yaşadığımızı belirtmek isteriz. Çok Kıymetli Şefim hakkımız varsa bizden yana helal olsun Allah Yolunu ve Bahtını açık eylesin. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.