Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Vakfıkebir Toplum Sağlığı Başkanı Dr.Ozan Önen, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk ve Vakfıkebir Temsilcisi Yavuz Sayın ile birlikte Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret ederek, “Renklerini yeniden kazananlar’ isimli kitabı hediye ettiler. Ziyarette Vakfıkebir ilçesinde yapılması planlanan projeler ve çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Türkiye Yeşiley Cemiyeti Doğu Karadeniz Koordinatörü Köksal Boz, “Trabzon’da hizmet vermeye başlayan YEDAM ile bağımlılara sosyal ve psikolojik destek ile ayakta tedavi imkanı sunuluyor. Devletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bağımlılıkla mücadele için acil önlemler aldı. Bağımlılık tedavisinin pahalı ve zor olduğu gerçeğinden hareketle kişinin sağlık güvencesine bakılmaksızın tedavi merkezlerinde ücretsiz tedavi olabilmesi sağlandı. YEDAM’larda bağımlıların bağımlılıktan kurtulabilmesi için psikolojik destek aldığı bir merkezdir. Burada uzmanlarımız görev yapıyor. YEDAM’a kişinin kendisi müracaat edebileceği gibi ailesi de müracaat edebiliyor” dedi.

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Yeşilay Cemiyetinin önemli bir görev yaptığını belirten Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Yeşilay heyetine teşekkür ederek, “Bağımlılık ile mücadele Yeşiley ile bir ivme kazandı. YADEM bağımlılık ile mücadelede önemli bir hizmet sunuyor. Bakanlığımız uyuşturucu ile mücadeleyi son derece önemsiyor. Yapacağınız her türlü proje ve çalışmalarda sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz dedi.”