İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Vakfıkebir ilçesinde İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ettiler.

“YEREL GAZETELER YAŞAMALIDIR”

Demokrasinin önce yerelden filizlenip ülke geneline kök saldığını vurgulayan Milletvekili Hüseyin Örs, tek adam rejimi’nin demokrasiyi bir kenara ittiğini söyledi. Örs, konuşmasına şöyle devam etti: Demokrasinin ilk basamağı olan yerel birimlerde halk ile yöneticiler arasında köprü görevi üstlenen yerel gazeteler demokrasinin önemli bir parçasıdır. Bu kadar büyük önemi haiz olan yerel gazeteleri, yandaş havuzuna çekmeye çalışıp tek tipleştiremeyen hükümet, ‘Özgür Basını’ susturmaya çalışmaktan öteye gidemez. Ne olursa olsun yerel gazeteler yaşamalı ve yaşatılmalıdır dedi.

“BÜYÜKLİMAN POSTASI GAZETESİ BÖLGENİN EN GÜÇLÜ SESİDİR”

Milletvekili Hüseyin Örs, “Büyükliman Postası Gazetesini ziyareti sırasında şu ifadelere de yer verdi. Örs, Kamburoğlu ailesi ile birlikteliğimiz ve dostluğumuz çok uzun yıllara dayanmaktadır. Rahmetli Avukat Merhum Mustafa Kamburoğlu ve Merhum Ekrem Kamburoğlu bizim aile dostumuz. Rahmetli babam ve ağabeyimle birlikte çok uzun yıllar hep birlikte siyasetin içinde Kamburoğlu ailesi ile birlikte yer aldık. Kendilerine Allahtan rahmet diliyorum. Kamburoğlu ailesinin şuan ki temsilcisi konumunda olan Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise yerel basının bölgedeki en güçlü sesi ve temsilcisidir. Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile bölgenin en güçlü yerel gazetesi konumunda olan Büyükliman Postası Gazetesi yayın ekibini kutluyorum. Şu an olduğu gibi bundan sonrada yayın hayatınız boyunca aynı çizgide, doğru, dürüst ve ilkeli yayıncılık anlayışınızla birlikte sapmadan devam etmenizi diliyorum dedi.