AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Belediye Meclisi Üyeleri Enver İskenderoğlu, Yusuf Sağlam ve yönetim kurulu üyesi Müfit Yolcu ile birlikte Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Saadettin Çiçek, Milletvekili Adayı Yılmaz Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ettiler.

“RABBİM BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

Ziyarette Cumhur İttifakı'nın gücünü arttırmak için ortak çalışmalar yapılması gerektiği belirtildi. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, “Cumhur İttifakı her daim tek yürek ve tek bilek halinde hareket edecek. İnşallah Cumhur İttifakı olarak hep birlikte Türkiye Yüzyılı için çalışacağız. Cumhur İttifakı, ülkemizin geleceği için çok önemli bir birlikteliktir. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Kıymetli ilçe başkanım ve yönetimlerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın cumhur ittifakındaki birlikteliklerinin yanı sıra cumhur ittifakı içerisinde olan diğer siyasi partiler ile uyum içerisinde bir çalışma süreci içerinde olacaklarını belirtti. Başkan Çiçek, rabbim bu birlikteliğimizi bozmasın, daim eylesin dedi.