Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Bekir Bişiren, Vakfıkebir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Çivil ve Vakfıkebir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bulut’un katılımıyla ilçede yapımı devam eden ve yapılması planlanan hizmetlerle alakalı istişarelerde bulundular. 

YENİ YATIRIMLAR HAYATA GEÇİRİLECEK

Yapılan toplantının ardından; suni çimi, tribünleri, soyunma odaları ve tel örgüleri yenilenen sahil stadyumunda, tribünleri ve tel örgülerinin yenilenmesi planlanan Vakfıkebir İlçe Stadyumunda,  kapalı spor salonunda, KYK Adnan Demirtürk Öğrenci Yurdunda ve Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundular.

Yapılan ziyaretlerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hayrullah Ozan Çetiner’in ziyaretleri sırasında Sayın Kaymakamımız, yetkili arkadaşlarımız ile birlikte ilçemizdeki spor ve gençlik tesislerimizde, öğrenci yurdumuzda incelemeler yaptık. Vakfıkebirimize her alanda önemli hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Sahilimizde bulunan stadyumumuzun suni çimleri, tribünleri, soyunma odaları ve tel örgülerini yenilenerek ışıklandırmaları yapıldı. Çalışmalar tamamlanmak üzere. Vakfıkebir İlçe Stadyumumuzda da bakım ve onlarım çalışmaları yapılacak. Kapalı spor salonumuzda, KYK Adnan Demirtürk Öğrenci Yurdumuzda ve Mustafa Turupçu Gençlik Merkezimizde de eksiklikleri ve ihtiyaçları tespit ettik. Bunlarla ilgilide yapılacak olan çalışmaları planladık. İl Müdürümüze ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyoruz” diye konuştu.