5 Haziran tarihinde yapılan ara seçim sonucunda Vakfıkebir İshaklı Mahallesi muhtarlığına seçilen Keleş Kudu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti. Tek aday olarak girdiği seçimden İshaklı Mahallesi muhtarlığına seçilen Keleş Kudu, daha öncede muhtarlık görevinde bulundu. Muhtar Kudu,  “Sayın Belediye Başkanımıza misafirperverliği ve güler yüz bir şekilde bizi karşıladığı için teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız ve ekip arkadaşları ile Mahalleme hizmet için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“MUHTARLARIMIZ BİZİM ELİMİZ, KOLUMUZ, MAHALLELERİMİZDEKİ TEMSİLCİLERİMİZDİR”

"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

Belediye Başkan Muhammet Balta, Muhtar Keleş Kudu’yu tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Başkan Muhammet Balta, muhtarların çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, “Muhtarlarımız bizim elimiz, kolumuz, mahallelerimizdeki temsilcilerimizdir. Vatandaşlarımızla aramızdaki kuvvetli bağların mimarı onlardır. Bizlerde bu anlayışla her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye gayret ediyor, el ele vererek hemşehrilerimize hizmet etmenin çabası içerisinde oluyoruz” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Muhtar Keleş Kudu Başkan Balta’ya, hizmetlerinden dolayı ve muhtarlara gösterdiği özel ilgi, alakadan dolayı teşekkür etti.