2020 Yılı Haziran döneminde Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan J. Teğmen Mert Oğuztarhan yeni görevine başladı.

Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Safa Akgün’ün bu yılki Jandarma Genel Komutanlığının personel 2020 genel atama döneminde Edirne iline tayini çıkmıştı. Bu vesile ile boşlan Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı görevine Ağrı ili Doğubayazıt Asayiş Komando Bölük Komutanı olarak görev yapan J.Teğmen Mert Oğuztarhan atanarak ilçedeki yeni görevine başladı. Görevine başlayan Teğmen Mert Oğuztarhan’a yeni görev yeri olan Vakfıkebir de başarılar diliyoruz.
TEĞMEN MERT OĞUZTARHAN KİMDİR?
1992 yılında Edirne ilinde doğdu. Ailenin tek çocuğu olan Teğmen Oğuztarhan, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Yüksek Lisansını Edirne de tamamladı. 2016 yılında girmiş olduğu Jandarma teşkilatında Ankara ve Ağrı ve Doğubayazıt’ta görev yaptı. Doğubayazıt Asayiş Komando Bölük Komutanlığı görevini 2 yıl icra etti. 2018-2020 yılları arasında bulunduğu bu görevinde sayısız Arazi ve Toplumsal olaya müdahale faaliyetlerinde birliğini yönetti. Bu görevini başarılı bir şekilde yürütmekte iken Jandarma Genel Komutanlığının 2020 genel atama döneminde Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı olarak atandı ve görevine başladı. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz.