İYİ Parti Trabzon İl teşkilatı Vakfıkebir İlçe Başkanlığı için bir süredir ismi kulislerde konuşulan Alpaslan Beşli’yi ilçe başkanı olarak atadı.



İyi Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Selim Alp’in istifa ederek Belediye Meclis üyesi seçilmesinin ardından vekaleten Mustafa Şerit ilçe başkanlığını yürütülmekte idi.
İYİ Parti Trabzon Teşkilatı il ve ilçelerde yapılanmasına devam ediyor. Yeni kurulan bir parti olmasına rağmen teşkilatlanma süresini hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. Bu bağlamda partiye yeni kan katmak amacı ile Vakfıkebir ilçesine başkan ataması yapıldı. Geçmiş dönemde İlkhaber Gazetesi’nde yöneticilik yapan ve Trabzonspor Basketbol Kulübünde de yöneticilik yapan Alpaslan Beşli, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı oldu. Görevi kendisine tevdi edilen Beşli, Vakfıkebir’in tanınan ve sevilen ailelerinden birine mensup bir şahsiyet. Genç yaşı, dinamik anlayışı ve yıllarca Vakfıkebir’de esnaflıktan gelen tecrübesi ile Vakfıkebir’e çok şey katacağı imajını şimdiden veren Beşli’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.