“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvası sonuçlandı. 5 kursun katıldığı müsabaka sonunda, Hacıköy Mahallesi Sahil Camii Yaz Kur'an Kursu turnuvanın şampiyonu oldu.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünün organizasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya; Merkez Eski Camii, Merkez Ensar Camii, Hacıköy Mahallesi Sahil Camii, Büyükliman Mahallesi İmam Hatip Camii ve Yalıköy Mahallesi Küçükdere camilerinde yaz Kur'an kursuna devam eden öğrencilerden oluşan 5 takım katıldı.

Bir hafta süren karşılaşmalar sonunda; Hacıköy Mahallesi Sahil Camii Yaz Kur'an Kursu birinci olurken, Yalıköy Mahallesi Küçükdere Camii Yaz Kur'an Kursu ikinci, Merkez Eski Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ise üçüncü oldu.

İLÇE MÜFTÜSÜ FİNAL MAÇINI İZLEDİ, ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Turnuvanın finali, Hacıköy Mahallesi Sahil Camii Yaz Kur'an Kursu ile Yalıköy Mahallesi Küçükdere Camii Yaz Kur'an Kursu takımları arasında oynandı. Final maçını heyecanla takip eden Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, karşılaşma sonunda şampiyonluğu elde eden Hacıköy Mahallesi Sahil Camii Yaz Kur'an Kursu takımına şampiyonluk kupasını verdi. Müftü Küçük turnuvaya katılan tüm takım öğrencilerini de ayrıca ödüllendirdi.

Vakfıkebir Diyanet Gençlik Koordinatörü Soğuksu Mahallesi Yeni Camii İmam Hatibi Burak Yıldırım ile Merkez Eski Camii İmam Hatibi Adem Bekar'ın öncülüğünde ve takımları oluşturan din görevlilerinin de destekleriyle, İlçe Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen turnuvada hakemlik görevini Tarlacık Mahallesi Camii İmam Hatibi ve Diyanet Gençlik Koordinatör Yardımcısı Abdurrahman Garip yaptı.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Civil olmak üzere, Diyanet Gençlik Koordinatörü Burak Yıldırım, Koordinatör Yardımcısı Abdurrahman Garip ile takımları oluşturan Yalıköy Mahallesi Küçükdere Camii İmam Hatibi Hasan Kayhan, Büyükliman Mahallesi İmam Hatip Camii İmam Hatibi Lokman Acer ve Müezzin Kayyım Şenol Algan'a, Merkez Ensar Camii Müezzin Kayyımı Muhammet Başkan'a, Hacıköy Mahallesi Sahil Camii İmam Hatibi Ahmet Elbir'e, Merkez Eski Camii İmam Hatibi Adem Bekar ve Ali Osman Birinci ile Müezzin Kayyım Ali Erken'e, maddi-manevi katkı ve desteklerini esirgemeyen tüm din görevlilerine ve vatandaşlara teşekkür etti.