Vakfıkebir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mehmet Keskin, İlçemizin kapatılan beldesi Yalıköy Mahallesi hem genel hem de yerel yönetimlerce unutulmuş, mağdur bir durumdadır diyerek, Yalıköy’ü ziyaret ederek yaşanan sıkıntılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“BUTONLU TRAFİK IŞIĞI” BU SORUNU ÇÖZECEKTİR!

Başkan Mehmet Keskin, İlçemizin kapatılan beldesi Yalıköy Mahallesi hem genel hem de yerel yönetimlerce unutulmuş, mağdur bir durumdadır. Yalıköy İlçemiz;  Çavuşlu, Demirci, Küçükdere, Hamzalı, Mahmutlu Mahallelerinin sahille buluştuğu noktada bulunan önemli bir yerleşim yeridir. Yalıköy halkımız yaptığımız görüşmelerde birçok sorundan bahsediyor ama bir konu var ki çok büyük mağduriyet yaratıyor.

VAKFIKEBİR’DE BAYRAMLAŞMA MERASİMİ DÜZENLENDİ VAKFIKEBİR’DE BAYRAMLAŞMA MERASİMİ DÜZENLENDİ

Geçmişte sahil yolunun plansız yapılması nedeniyle, yolun karşı tarafına güvenli geçişi sağlayacak alt ve üst geçitler şehrin uzağında kaldı. Çok sayıdaki balıkçı esnafımız limana gitmek için karşıdan karşıya geçemiyor. Şehirlerarası yolculuk yapacak vatandaşlarımız ellerinde bavulları, eşyaları ile karşıdan karşıya geçemiyor. Sahildeki Millet Bahçesine geçiş yapamıyor.  Bu soruna bir çözüm gerekiyor. Yalıköy esnafımız eskiden yaya geçişi olarak konulan daha sonra kapatılan yere, Akçaabat İlçemizde Sahil yolunun muhtelif yerlerinde olduğu gibi “Butonlu Trafik Işığı”nın konulması durumunda bu sorunun çözüleceğini ifade ediyor.

Bu konuda bütün yetkililerden gereken hassasiyeti göstermelerini, Yalıköy halkımızın bu mağduriyetine son vermelerini istiyoruz.