Türkiye'nin beyaz eşya sektöründe Yerli ve Milli gururu olan Vestel, “Sağlık Personeline Destek Kampanyası” kapsamında Vakfıkebir Devlet Hastanesindeki personelin kullanımı için beyaz eşya ve küçük ev aletleri bağışında bulundu.



Sağlık çalışanlarına desteğin çığ gibi büyüdüğü bu dönemde VESTEL BAYİİ-UZUN TİCARET’ de sağlık çalışanlarına destek vermek ve onların bir takım zaruri ihtiyaçlarını bir nebze de olsun karşılamak amacıyla Vakfıkebir Devlet Hastanesi çalışanlarının hastanede kullanmaları amacı ile beyaz eşyalardan oluşan cihazlar hediye ettiler.
“YERLİ VE MİLLİ GURURUMUZ VESTEL”
Vakfıkebir Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; bizlere bu süreçte yalnız olmadığımızı hissettiren VESTEL BAYİİ-UZUN TİCARET’e teşekkürlerimizi iletiyor yanımızda olduklarını bilmekten mutluluk duyuyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürdürülen koronavirüs ile mücadele edilen dönemde hem hastanemize hem de sağlık çalışanlarımıza destek amacıyla aşı dolabı, mini buzdolabı, kahve ve çay makineleri gönderen yerli ve milli gururumuz VESTEL BAYİİ-UZUN TİCARET’e ve Sayın Ahmet Uzun’a hastanemiz adına teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verildi. Ayrıca bir de teşekkür belgesi takdim edildi.
“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK OLMAK BİZİ SON DERECE MUTLU ETMİŞTİR”
Vestel Bayii-Uzun Ticaret sahibi Ahmet Uzun, hastanemizin ihtiyaçları doğrultusunda beyaz eşya ve küçük ev aletleri bağışladıklarını söyledi. Toplum sağlığını ayakta tutmak için büyük fedakarlık gösteren sağlık personelinin hijyen, beslenme ihtiyaçlarına bir nebze de olsa destek olabilmeyi amaçladıklarını kaydeden Ahmet Uzun sözlerini şöyle sürdürdü: "Koronavirüs (COVID-19) kriziyle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor, tüm teşkilatımızın ve toplumumuzun sağlığını birinci derecede ilgilendiren , iş sürekliliğimizi destekleyen tedbirleri almaya devam ediyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de salgınla mücadelede en büyük eforu sağlık çalışanlarımız gösteriyor. Kritik bir dönemde hayatlarını riske ederek, en ön cephede mücadele ediyorlar. Biz de Türkiye'nin yerli ve milli markası olan ayrıca en köklü ve sevilen markası olmanın sorumluluğuyla, sağlık personeline destek olmak için harekete geçtik. Hastanemizin ihtiyaçları doğrultusunda beyaz eşya ve küçük ev aletleri bağışladık. Bunu yaparken toplum sağlığını ayakta tutmak için büyük fedakarlık gösteren sağlık personelinin hijyen, beslenme ihtiyaçlarına bir nebze de olsa destek olabilmeyi amaçlıyoruz. Bu zorlu dönemde gösterdikleri güven, özveri ve sağduyu için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte ilçemiz sağlık çalışanlarına destek olmak bizi son derece mutlu etmiştir" dedi.
Ahmet Uzun, Bu vesile ile başta “Vestel Genel Müdürümüz Ergün GÜLER olmak üzere, saha müdürümüz Alper KIRICI’ya, Satış Şefimiz Necati ZAMAN’a ve emeği geçen tüm Vestel çalışanlarına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.