Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla 31'inci Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Deregözü İlk ve Ortaokulu ziyaret edildi.



ÖĞRENCİLERE VERGİNİN ÖNEMİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
31. Vergi Haftası münasebetiyle Vakfıkebir İlçesi Deregözü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine vergi ile ilgili seminer düzenlendi. Seminerde vergi nedir, vergi vermenin amaçları nelerdir, vergimizin karşılığı bize ne olarak döner konularında öğrencilere bilgi aktarıldı. Ardından öğrencilerin sorularına cevaplar verilerek seminer tamamlandı.
31. vergi haftası etkinlikleri kapsamında Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Öztürk ve Müdür Yardımcısı Sait Ayhan Deregözü İlk ve Ortaokulu ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere vergi nedir, neden verilir, vergi memurlarının görevleri nelerdir konularında açıklamalarda bulundular. Seminerin ardından öğrencilerin sorularına cevap verdiler. Daha sonra öğrencilere getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. 
Okul İdaresi yaptığı açıklamada; Okulumuz ve öğrencilerimiz adına Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Öztürk ve Müdür Yardımcısı Sait Ayhan’a bu nazik ziyaretlerinden ve aktardıkları bilgilerden dolayı teşekkür ederiz dediler.