Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ve beraberinde Fevziye İlk-Ortaokulu Müdürü Murteza Kıran, Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu Müdürü Rahmi Durmuş, Sınıf Öğretmeni Mustafa Kemal Hindistan ve Milli Eğitim Özel Büro Öğretmeni Çetin Hacıfettahoğlu ile birlikte görevleri başında iken vefat eden merhum Mustafa Turupçu, merhum Engin Hindistan, merhum Ahmet Sabri Kurt, merhum Erkay Topkara öğretmenlerin kabirlerini ziyaret edip, Fatiha okuyup dua ettiler. 

“SİZLERİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ”

Vakfıkebir ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla görevleri başında hayatlarını kaybeden öğretmenler mezarları başında anıldı. Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, görevleri başında hayatlarını kaybeden meslektaşlarını Öğretmenler Günü'nde unutmadı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasında görev almış ve görevleri başında ebediyete irtihal etmiş meslektaşlarını kabirlerinin başında anarak dua ettiklerini belirtti. Altın, Onların şahsında başta şehit öğretmenlerimizin hepsine ve bütün ahrete göç etmiş öğretmenlerimize ayrıca bizleri yetiştiren ve bugünlere gelmemize vesile olanların ahrete göç etmiş değerli büyüklerimizin hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatta olanlara sağlık ve afiyet diliyoruz. Başta ilçemizde görev yapan bütün öğretmenlerimiz, bununla birlikte ülkemizin her safında, köyünden kasabasına, şehir merkezinden en ücra noktasına kadar görevini en layığı ile bu vatana bir hizmet aşkı ile vatana bir vefa borcu duygusu ile hareket eden ve orada insan yetiştirmeye gayret eden bütün öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Hepsinin öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Aileleri ve sevdikleri ile huzurlu, mutlu ve başarılı yıllar diliyorum. “dedi.