44 yıllık meslek hayatında 23 kaymakam, 16 vali ile çalışan Vakfıkebir Kaymakamlığından emekliye ayrılan yazı İşleri müdiresi Şifa Karadeniz,  1978 Yılı Eylül ayında göreve başladığı İlçe Kaymakamlığından 2023 yılı Mart ayı itibariyle emekliye ayrıldı. 

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Çalışma hayatı boyunca dostluklara önem veren Karadeniz, vedalaşmak için gittiği Trabzon Valiliğinde sürpriz ile karşılaştı. Vali Ustaoğlu tarafından makamında kabul edilen Karadeniz’i bekleyen sürpriz Vali Ustaoğlu, tarafından kendilerine meslekte gösterdiği başarı ve duyarlılıklar için teşekkür ederek başarı belgesi ve çeşitli, hediyelerle onurlandırması oldu.

Beklemediği sürpriz karşısında duygulanan Karadeniz, mesleğimin bu gün son günü olması bana yeni başlangıçların başlamasına vesile oldu. Mesleğime ilk başladığım günkü duygular ile ayrılıyorum. Ne mutlu bana ki böylesine bir sevgiye layık görüldüm. Bu da beni en çok mutlu eden bir durum. Herkese teşekkür ediyorum dedi.