Akçaabat Belediyesince düzenlenen ‘Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’nda Vakfıkebir Belediyesinin bileği bükülmüyor. Gurup maçlarında rakiplerine puan vermeden çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Vakfıkebir Belediyesi Futbol Takımı oynadığı maçlarda seyircilerden tam not aldı. Akçaabat Spor Park Söğütlü Halı Saha ’da oynanan müsabakalarda Vakfıkebir Belediyesi Çarşıbaşı Belediyesini 8-1, Sürmene Belediyesini 6-1, Şalpazarı Belediyesini 5-3 gibi farklı skorlarla yenerek gurup maçlarında 3 de 3 yaparak mükemmel bir başarıya imza attılar. 

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Vakfıkebir Belediyesi Futbol Takımı; Resul Özoğlu, Musa Sağlam, Ali Mollaahmetoğlu, Sabri Altın, Nurettin Sağlam, Recep Yılmaz, Coşkun Baştan, Yunus Emre Bahadır, Hikmet Türker, Gürhan Öztürk ve Şamil Kurt’tan oluşuyor. Vakfıkebir Belediyesi Futbol Takımına final maçlarında başarılar diliyoruz.

Aldığımız bilgilere göre turnuvanın amacı, Belediyeler Arası Futbol Turnuvası ile birlikte kurum, kuruluş ve belediyeler arasındaki dostluğu, samimiyeti ve iletişim bağlarını güçlendirmek isteniyor. Sporun birleştirici özelliğinden yararlanarak var olan dostlukların pekişmesi bunun yanı sıra yeni dostlukların da kurulması hedefleniyor. Düzenlenen Belediyeler Arası Futbol Turnuvasına 13 belediye katıldı ve toplamda 23 müsabaka yapılacak. Dostluğun, centilmenliğin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin kazandığı nice müsabakalar diliyoruz.”