“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

Yeni üyelerin partiye katılımı nedeniyle Vakfıkebir MHP İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında kahvaltılı bir organizasyon yapıldı. Törende konuşan MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, yeni üyelere "Hoş geldiniz" dedi. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin Türkiye'nin geleceğini ilgilendirdiğini dile getiren Baltürk, başka partilerde siyaset yapan ama kendilerini ‘Ülkücü’ olarak tanıtma ihtiyacı duyanlara tepki gösterdi. Baltürk, "MHP'ye gelmeniz, destek vermeniz çok ama çok önemli. Ülkemizi, milletimizi parçalamak isteyenlere karşı birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

“SAYIN BAHÇELİ NE DEDİYSE HEP DOĞRU ÇIKTI”

Başkan Baltürk, Türkiye’nin bölgesinde lider konuma erişen, dünyada söz sahibi ülkelerden biri haline geldiğini kaydetti. Bilge Lider MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok iyi takip edilmesini isteyen Baltürk, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bugüne kadar milletimizi hiç yanıltmadı, ne dediyse hep doğru çıktı. Türk milleti olarak ülkemizin her anlamda korumak için kollamak için elimizden geleni yapmak için mücadeleye devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yolunda ülkenin bekası için çalıştıklarını ifade ederek, Karşımızdaki ittifaka bakıyoruz. 6 parti birde gizledikleri gizli görüştükleri eli kanlı terör örgütünün siyasi temsilcisi HDP ile birlikte bu ülkeyi kendi siyasi geleceklerine parsel parsel bölmeye başladılar. Hepsinin derdi ne kadar çok milletvekili çıkarabiliriz ne kadar bakanlık alabiliriz. Ülkenin bekasını düşünen yok orada. HDP ile el ele olmak zaten ihanetin en büyüğü. Biz ülkemizin, memleketimizin geleceği için bunu başarmak zorundayız. Biz yıllardır terörle mücadele ediyoruz ve terör bitmek üzere. HDP şimdi durdurun bu kirli savaşı diyor. Bizim terörle mücadelemizi bitirmemizi istiyorlar. Peki bunlar göreve gelirse HDP bakanlık istemeyecek mi? Bunu diyenlere hangi bakanlığı verecekler. Ülkemizin bekası söz konusu ve hareket etmek Cumhur İttifakı'nı desteklemek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklemek ve MHP milletvekillerini meclise taşımamız gerek dedi.”

MHP, TÜRK MİLLETİNİN VARLIĞININ YILMAZ BEKÇİSİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YEGANE KORUYUCUSUDUR”

Başkan Baltürk, “Hedefimiz gönüllere girmek, vatanını seven her insanımızı bir görmek, beraber görmek olsun. Yüce Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşlik duygumuzu daim eylesin. Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız sadece MHP’ye değil, dualı bir teşkilata, dualı bir davaya katılmıştır. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun inşallah. MHP, bir siyasi partinin ötesinde Türk Milletinin varlığının yılmaz bekçisi, Türkiye Cumhuriyetinin yegane koruyucusu, vatanın bölünmez bütünlüğünü ve milletin birliğini ve beraberliğini kendine temel gaye edinmiş bir davanın müesseseleşmiş halidir. Yeni katılan üyelerimiz ile gücümüze güç katıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoş geldiniz.” dedi. Başkanın konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyeleri rozetleri takıldı.