Vakfıkebir'de hafızlık eğitimini tamamlayan 18 öğrenci için icazet töreni düzenlendi. Merkez yeni camide düzenlenen icazet merasimi, Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu yöneticisi Hasan Kalyoncu'nun tanıtım konuşması ve kurstaki eğitim-öğretimle ilgili verdiği bilgilerin ardından, kursun 1.dönem mezunlarından Hamzalı Mahallesi Yukarı Camii İmam Hatibi Burhan Erkan'ın Kur'an-ı Kerim tilâvetiyle başladı.

Hafızların salâtü selâmlar eşliğinde camideki yerlerini almasından sonra Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan birer konuşma yaptılar. Hafızları, hocalarını ve ailelerini tebrik eden İlçe Müftüsü Küçük ve Kaymakam Uzan, hafızların yetişmesinde maddi-manevi emeği ve katkısı bulunanlara ve programa iştirak eden herkese teşekkürlerini ifade ettiler.

Daha sonra, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Hikmet Karaca ile Vakfıkebir Merkez Yeni Camii Müezzin Kayyımı Hafız Muhammet Saka Kur'an-ı Kerim tilâvetinde bulundular. Ardından Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın teşekkür konuşması yaptı. Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan'ın konuşmasından sonra ise hafızlar Kur'an-ı Kerim tilâvetinde bulundular. Öğle namazının kılınmasıyla devam eden program, Reisül Kurrâ Mustafa Demirkan'ın yaptığı duâ, Kaanlar Vakfı adına Hafız Osman Kaan'ın teşekkür konuşması, hafızlara hediye takdimi ve ardından ikramda bulunulmasıyla sona erdi.

İCAZET ALAN ÖĞRENCİLER:

1- Halil İbrahim Kara

2- Muhammet Ali Kaya

3- Mustafa Hacısalihoğlu

4- Yavuz Bayraktar

5- Bedirhan Öztürk

6- Abdulhamit Arslan

7- Bedirhan Sarı

8- Abdullah Albayrak

9- Necmi Bayraktar

10- Ömer Faruk Başkan

11- Ömer Faruk Akduman

12- Mehmet Emin Koca

13- Yusuf Kahraman

14 Fatih Tarhan

15- Muhammet Yasir Öner

16- Mahmut Efe Kaan

"VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET İHSAN HACIFETTAHOĞLU İLE CANLI YAYINIMIZ" "VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET İHSAN HACIFETTAHOĞLU İLE CANLI YAYINIMIZ"

17- Muhammet Efe Salcı

18- Mahsun Samsa