“SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ” “SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Vakfıkebir’de büyük bir başarıya imza attı. 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri ilk turunda % 66.67 alan AK Parti 28 Mayısta yapılan ikinci tur seçimlerinde oylarını  artırarak yüzde %71.01 yaptı.

EN ÇOK OYUNU ARTIRAN İLÇENİN BAŞKANIN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI!

Seçimlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun,  teşekkür mesajı yayımlayarak kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Uzun açıklamasında şu ifadelere yer verdi.   "Kıymetli Vakfıkebirli Hemşehrilerim; 14- 28 Mayıs ta yapılan seçimler öncesinde yaptığımız çalışmalar boyunca bizleri hem partimizde, hem de seçim bürolarımızda sürekli ziyaret ederek, yalnız bırakmayan halkımıza teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

Vakfıkebir’imizde Cumhur İttifakı Vakfıkebir’de büyük bir başarıya imza attık. Kıymetli hemşerilerimiz 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri ilk turunda % 66.67 olan desteğini 28 Mayısta yapılan ikinci turda  %71.01 yaparak bizleri gururlandırmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini esirgemeyen, tevazu, samimiyet ve gayret ile yanımızda dimdik duran ve iradesini sandıkta gösteren hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. 

İşte Vakfıkebir budur. Vakfıkebir’in gücünü bilmeyen varsa buyursun gelsin. Cumhur ittifakının gücünü burada görebilsin. Gerçekten gururla söyleyebilirim ki dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı bu kutlu davada sonuna kadar Vakfıkebir’den yanındayız. Artık Türkiye yüzyılının önü açılmıştır.

Seçim süreci boyunca bizleri hiç yalnız bırakmayan İl Başkanımız Sn. Sezgin Mumcu‘ya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyoruz. Onlar bize güç verdi, biz onların verdiği moral ile güç ile sahada çalıştık ve böylesine bir başarı sağladık. Ana kadememize kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza tüm vekillerimize tüm vekil adaylarımıza, Büyükşehir ve Vakfıkebir Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve aday adaylarımıza, Cumhur İttifakımızın ortakları ilçe başkanları ve yönetimlerine çok teşekkür ediyoruz hepsi canla başla gayretle çalıştılar.

Bizde kural şudur, seçimin bittiği ertesi gün yeni bir seçim var gibi çalışmaya başlarız. Bugünlerde bayramımızı yapacağız ardından 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler seçimleri için çalışacağız yine beraber kardeşçe ve seçimler için çalışmalarımıza başlayacağız.

Bu seçimlerin Vakfıkebir’imizi, ülkemize, milletimize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Büyük Türkiye yürüyüşümüze liderimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde durmadan, usanmadan, yorulmadan koşmaya devam edeceğiz. Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun"