Vakfıkebir İlçesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Karne dağıtım töreni İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın’ın katılımı ile Cumhuriyet İlk/Ortaokulunda gerçekleşti.

Sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini dağıtan İlçe Kaymakamı Dr Hacı Arslan Uzan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın karne alan öğrencilere tatil döneminde dinlenmeleri, eksik olduğu konuları tekrar edip kitap okumaları, verimli ve eğlenceli zaman geçirmeleri önerilerinde bulunarak öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere iyi tatiller dilediler.  Ayrıca yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

VAKFIKEBİR’DE 5154 ÖĞRENCİ YARIYIL KARNE HEYECANI YAŞANDI

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle karne dağıtım töreninde yaptığı açıklamada, "Başta öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm velilerimize, eğitim çalışanlarımıza ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi. Müdür Ahmet Altın, " 2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Başta öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm velilerimize, dönemi başarıyla tamamlanmasında gösterdikleri gayret ve fedakârlıkları sebebiyle eğitim çalışanlarımıza ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederim dedi.”  Müdür Altın,”Vakfıkebir İlçemizde 411 ana sınıfı, 1228 ilkokul, 1268 ortaokul ve 2247 lise olmak üzere toplatma 5154 öğrencimizin yanı sıra 22 Anaokulu öğretmeni, 305 Branş öğretmeni ve 53 idareci olmak üzere toplamda 450 eğitim-öğretim görevlisi ile birlikte yarıyılı tamamladık. Daha büyük ve güzel işler başarmanın planlanacağı bir dinlenme molası mahiyetindeki yarıyıl tatilinin ardından sağlıklı ve başarılı yeni bir dönemde görüşmek dileğiyle iyi tatiller diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum dedi.”  

12 Eylül 2022'de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere karnelerini aldı ve tatil başladı. Yaklaşık ülke genelinde 19 milyon öğrencinin karne aldığı iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından ikinci dönem, 6 Şubat'ta başlayacak. 14-24 Nisan 2023'te ise ikinci ara tatil dönemi olacak. Eğitim öğretim dönemi ise 16 Haziran 2023'te sona erecek.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”