2020 yılı Haziran ayında Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan J.Ütğm. Mert Oğuztarhan, huzurlu olan Vakfıkebir ilçesinde var olan güven ve huzur ortamının devamını sağlamak adına tüm ilçe jandarma teşkilatıyla birlikte özverili çalışmalar yürütüyor dedi.

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

“YAŞANILACAK HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ŞEHİR, İNSANLARI ÇOK İYİ”

Yapılan bu özverili çalışmaların kamuoyuyla paylaşılmasında bir köprü görevi üstlenen Basın kuruluşlarını gözardı etmeyen İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mert Oğuztarhan, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir sohbet gerçekleştirdi. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu tarafından karşılanan İlçe Jandarma Komutanı Oğuztarhan, basın sektörü ve Vakfıkebir’e dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kamburoğlu, ziyaretlerinden ötürü Komutan Oğuztarhan’a gazete adına teşekkür ederken Jandarma teşkilatının özverili çalışmalarını kamuoyuna duyurmak adına her zaman destek vereceklerini ifade etti. İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Oğuztarhan; “Vakfıkebir de görevimize başladığımız günden itibaren rutin çalışmalarımızın dışında ilçeyi ve halkımızı tanımaya çalıştık.

Çok güzel bir ilçe, yaşanılacak huzurlu ve güvenli bir şehir, insanları çok iyi. Burada olmaktan ve hizmet etmekten mutluluk duyuyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti; Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik insanlara bilgi akışını sağlayan, devlet ile halk arasında köprü vazifesi gören çok önemli bir misyonu üstlenmektedir. Yani toplumun gözü kulağıdır. Yaşadığımız yerde de devletin çalışmasını halka ulaştırarak bir tür denetim mekanizması sağlayan, şehrin kültürel, ekonomik ve sosyal değerlerini anlatan bir araçtır. Bu bilgi akışını bizlere ulaştırırken mürekkep kokusunda, sokakta, savaş alanında zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz var. Zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

“KOMUTANIN ZİYARETİ BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR”

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu; “İlçe Jandarma Komutanı Oğuztarhan’ın gazeteyi ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Gazete hakkında bilgi veren Kamburoğlu, gazete olarak vatandaşları bilgilendirmek için çalıştıklarını, sorunları gündeme getirip çözüme katkı sunma gayretinde olduklarını ifade etti. Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, Komutana ilçedeki görevinde başarılar dileyerek, Büyükliman Postası Gazetesi olarak, kolluk güçleriyle iç içe birlikte görev yaptıklarını ve her zaman Jandarma’nın çalışmalarında yanlarında olacaklarını söyledi.”