"GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA" "GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA"

2022-2023 Kenan Kahraman sezonunda A Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Vakfıkebir Veteranlar takımı play-off turu çeyrek final maçında Rize Fındıklı Veteranlar’ı 2-1mağlup ederek yarı finale yükseldi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’da maça giderek takımımıza destek verdi.

“YARI FİNALE YÜKSELDİK”

2022-2023 Kenan Kahraman sezonunda A Grubunda mücadele eden Vakfıkebir Veteranlar takımı ligi şampiyon olarak tamamlayarak play-off maçları oynamaya hak kazanmıştı. Türkiye de yaşanan yüzyılın büyük felaketi deprem dolayısı ile ara verilen liglerin yeniden başlamasının ardından Veteranlar ligi de kaldığı yerden devam ediyor. Vakfıkebir Veteranlar takımı play-off turu çeyrek final müsabakasında geçtiğimiz hafta sonunda Trabzon’un Yomra İlçe stadyumunda karşılaştığı Rize Fındıklı Veteranlar takımını Zafer Dilek ve Oğuzhan Atmaca’nın ayağından bulduğu iki golle 2-1 yenmeyi başararak yarı finale yükseldi. Vakfıkebir Veteranlar takımı maçın henüz 3. Dakikasında kazandığı penaltı atışından yararlanamadı. Takım kaptanı Halil Haliloğlu penaltı atışını gole çeviremeyince karşılıklı ataklarda gecen maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısına hızlı ve tempolu başlayan Vakfıkebir temsilcisi Zafer Dilek’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda bir penaltı kazanan Fındıklı Veteranlar bu atışı gole çeviremedi. Penaltı atışını Kalecimiz Serkan Değirmenci kurtarma başarısı gösterdi. Maçta üstünlüğü ele geçiren Vakfıkebir Veteranlar skor avantajının verdiği güvenle rakibinin üzerine gitmeye başladı. Oğuzhan Atmaca’nın attığı golle 2-0 üstülüğü yakalayan Vakfıkebir temsilcisi ne yazık ki maçın son dakikalarında rakibin attığı gole engel olamadı ve müsabaka 2-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Vakfıkebir Veteranlar takımı yarı finale yükseldi.

YARI FİNALDEKİ RAKİBİMİZ BELLİ OLDU

Pazartesi günü yapılan kura çekiminin ardından Vakfıkebir temsilcimizin yarı finaldeki rakibi Ardeşen Veteranlar Takımı oldu. Bu hafta sonu Trabzon’un Yomra ilçe stadyumunda oynanacak olan yarı final müsabakasında Vakfıkebir temsilcimize başarılar diliyoruz.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Takım yöneticileri yaptıkları açıklamada; “Bugün Trabzon'un Yomra ilçesinde Rize Fındıklı Veteranlar takımı ile oynadığımız Veteranlar ligi play-off çeyrek final maçını 2-1 kazanarak yarı finale yükselme başarısı gösteren Vakfıkebir Veteranlar takımımızı kutluyoruz. Bu müsabakada bizleri yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Balta'ya teşekkür ediyoruz. Vakfıkebir İlçemizin ve Büyükliman bölgemizin adının duyurulması adına büyük başarılara imza atan Vakfıkebir Veteranlar takımımıza sponsor olan KEBİR SÜT, KEBİR BETON, CEMSAN, VEİTO, ilçe Kaymakamımız sayın Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Esnaf Odası Başkanımız Kadem Sağlam, İş Adamlarımız, ilçe Esnaflarımız, İlçedeki spor tesislerini kullanmamıza müsaade eden Sayın İlçe Spor Müdürümüz Yunus Ali Civil, özellikle özveri göstererek maçlara çıkan bütün takım oyuncularımıza ve bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hedef final oynayıp Türkiye şampiyonluğuna ulaşmaktır. Hafta sonu tüm halkımıza maça davet ediyoruz ve takımımıza başarılar diliyoruz dediler.”