8. şampiyonluğa koşan Trabzonspor’umuzun şampiyonluk yürüyüşü taraftarlarını da heyecanlandırdı. Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği ilçeyi Trabzonspor bayraklarıyla gelin gibi süslemek için kampanya başlattı.



8. şampiyonluğa koşan Trabzonspor’umuzun şampiyonluk yürüyüşü taraftarlarını da heyecanlandırdı. Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği ilçeyi Trabzonspor bayraklarıyla gelin gibi süslemek için kampanya başlattı. Kampanyaya her kesimden destek geliyor.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır, “Trabzonspor’umuz adım adım şampiyonluğa yürüyor. Büyük bir özlemle ve hasretle şampiyonluk kupasının kaptanımız Sosa’nın ellerinde yükselmesini arzuluyoruz.  Taraftarlar olarak stadyumlarda yerlerimizi alamasak bile takımımızı en güzel şekilde uğurlayarak onlara moral veriyoruz. Şampiyonluk heyecanını tüm Vakfıkebir’imize yaymak için ilçemizin ana caddelerini bayraklarla süslemeyi planlıyoruz. Bu kapsam da yardım kampanyası başlattık. Katkısı olan herkese teşekkür ediyor, yeni katkılar bekliyoruz” dedi.