Vakfıkebir’de yaklaşık olarak 20 yıldır büyük bir özlemle beklenen Organize Bölgesi için önemli adımlar atılmaya devam ediliyor. OSB’nin elektrik altyapı projesi için çalışmalara başlanıldı.



Konu ile ilgili olarak Çoruh Edaş Yatırım Gurup Şefliği’nden Tesis Müdürü Okan Alptekin, Ertürk Memiş, Berna Kılıç Yanık, Vakfıkebir İlçe Yöneticisi Hasan Küçük ve Master Proje Yüklenicisi Eltem - Tek Şirketinin yöneticileri Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.
Yapılan görüşmenin ardından bir değerlendirmede bulunanVakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Çoruh Edaş yetkilileri ile Organize Sanayi Bölgemizin elektrik projesi ile ilgili görüşmelerde bulunduk. OSB’nin elektrik altyapı projesi için çalışmalara başlanıldı. Altyapı projesinin tamamlanmasıyla birlikte hatlar çekilerek Organize Sanayi Bölgemizin elektrik ihtiyacını karşılayacak şebekenin oluşturulmasına başlanılacak. Yıllar süren büyük uğraşlar ve emekler sonucunda bugün geldiğimiz nokta hepimizi çok mutlu ediyor. İnşallah kısa bir zaman içerisinde onlarca vatandaşımıza iş ve aş kapısı olacak olan OSB’mizde bacalar tütmeye başlayacak” dedi.