Trabzon’un ve Büyükliman bölgesinin tanınmış avukatlarından Av. Gürbüz Kamburoğlu, yeni hukuk bürosunu Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi 14 Şubat Caddesi Eski Cami Karşısında hizmete açtı. Vakfıkebir İlçesinin tarihi taş binasında bölgenin en güzel ve modern hukuk bürosunu müvekkillerinin hizmetine sunun Av. Gürbüz Kamburoğlu, kazandığı büyük davalarla adı Trabzon gündeminden hiç düşmeyen tecrübeli avukat olarak ön plana çıkan önemli bir isim. 3 yılı İstanbul Barosunda olmak üzere 12 yılını Trabzon Barosuna kayıtlı Avukat olarak geçiren Kamburoğlu, 15 yıllık avukatlık tecrübesini kazandığı büyük davalara yansıtan bölgenin en güçlü avukatı olarak ön plana çıkıyor. Yeni hizmete sunduğu modern hukuk bürosunun hayırlı olmasını diliyoruz.

“AVUKATIN OLMADIĞI YERDE ADALET OLMAZ”

Avukat Gürbüz Kamburoğlu yaptığı açıklamada; “Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, güven ortamı içerisinde temsil ettiğimiz kişi ve kurumların haklarını korumaya çalışıyorum. İşlerimi şeffaflık ve güven ortamında yürütmeyi kendime prensip edindim. Güvenirlilikten asla taviz vermem. Her davanın kazanılması gibi bir olasılığın olmadığı ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duyduğu bilinci ile hareket ediyorum. Avukatlık mesleği bilindiği üzere yargının 3 erkinden biri olan savunma ayağını oluşturuyor. Savunma kutsaldır. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. Mesleğimizin kutsallığı da bu savunma hakkının kutsallığından kaynaklanıyor. Mesleğimizin her gün her an hepimize lazım olacağını belirtmeden geçemeyeceğim. Savunmanın en kutsal hak olması sebebiyle savunma mesleğine mensup olan kişiler hukukun üstünlüğü yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı, insan hakları, adalet, günümüzde kadın hakları, çevre duyarlılık konularında da söz sahibidirler. Hukukçuların konuşması lazım. Toplumda hukukçular konuşmazsa kimse konuşamaz. Avukatın olmadığı yerde adalet olmaz. Hukukun gidesi adalet-*, ilahi hakkaniyettir.”

“UNUTMAMAK GEREKİR Kİ HUKUK BİR GÜN HERKESE LAZIM OLUR”

"23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK" "23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK"

Adaletin savunulması noktasında üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini ifade eden Kamburoğlu, “Adaleti sağlamak için çalışmak kutsal savunmanın temsilcisi olan biz avukatların en önemli vazifesidir. Unutmamak gerekir ki hukuk bir gün herkese lazım olur. Avukatlar, iddia ve savunmanın hukuki yönü ile ilgilidir. Taraflar arasında anlaşmazlığın doğurduğu düşmanlıkların dışındadır ve biz Avukatlık mesleğine başlarken ettiğimiz yemine her zaman bağlı kalacağız. Bu uğurda üzerimize düşeni en iyi şekilde ifa edeceğiz” dedi.

“BÜROMUZ BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Av. Kamburoğlu, “Yeni açmış olduğumuz hukuk büromuzu müvekkillerimize temiz, güzel ve rahat bir ortamda güvenilir bir hizmet sunmak amacı ile bu tarihi binayı yeniden restore edip, hiçbir şekilde eski taşlarına dokunmadan modern bir yapıya kavuşturmak için çaba harcadık. Güzel olup olmadığına değerli halkımız karar verecektir. Hukuk hizmetini en güzel ve olumlu bir şekilde müvekkillerimize sunabilmenin huzur ve mutluluğu için uğraşıyoruz. Yeni hukuk büromuz ilçemize ve bölgemize hayırlı olur inşallah dedi.”