Vakfıkebir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı bayramın ikinci günü Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Milletvekili Adayı Murat Aksoy, İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, yöneticiler ve partililerin katılımı ile ilçe binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşma töreni öncesi ilçe teşkilatı tarafından sabah kahvaltı programı düzenlendi. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar,  asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem afetinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileterek sözlerine başladı.

“KALP KIRAN DEĞİL, GÖNÜL ALAN AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN OLACAĞIZ”

Başkan Ayar, bayramların kavuşmayı, buluşmayı, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi ifade ettiğine işaret ederek; “On bir ayın sultanı Ramazan ayını tamamlamanın mutluluğu içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmanın kıvancını hep birlikte yaşamaktayız. Bayram bizlere kavuşmayı, buluşmayı, kucaklaşmayı birlik beraberlik içinde hareket etmeyi ifade etmektedir. Bugün burada bizleri buluşturduğu için rabbimize şükürler olsun. Bizler Ülkücü tedrisattan geçmiş, yetişmiş inançlı insanlarız. Davamızın emrettiği gibi kalp kıran değil, gönül alan ayrıştıran değil birleştiren olacağız. İnşallah 14 Mayıs’tan sonrada partimizi zaferle taçlandıracağız. Başarının haklı gururunu da hep birlikte bir nişan gibi göğsümüzde taşıyacağız inşallah. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Cenap-ı Allah nice bayramlara ayı yıldızın gölgesi altında Ülkücülerin karargâhı olan Milliyetçi Hareket Partisinde buluşmayı bizlere nasip etsin.” Şeklinde konuştu.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, birlik ve beraberliğin önemine değinerek; “Bizler her zaman vatandaşımızın emrindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisinin emrindeyiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın inşallah. Hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

“54 YILLIK BİR ÖZLEMİ HEP BERABER DİNDİRECEĞİZ”

Baltürk, yaklaşan genel seçimler üzerinden bir değerlendirme yaparak; Seçim sürecindeyiz. 54 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin en eski siyasi partilerinden biriyiz. 54 yıllık bir kızıl elmamız var. Ülkemiz için kızıl elmamız ayrı Trabzon için kızıl elmamız Milliyetçi hareket partisinin ve Cumhur ittifakının zaferidir. Bu seçim sürecinde halkın MHP’ye karşı bir teveccühü var bunu sahada görüyoruz. Bu noktada bize ve vekillerimize destek olursanız 54 yıllık bir özlemi hep beraber dindireceğiz. Buna bizim inancımız tamdır. Sizlerde bize ailelerinizle beraber destek olursanız, İnşallah kızıl elmamıza ulaşmış olacağız” ifadelerine yer verdi.

“ZAFERE DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

MHP Trabzon Milletvekili Adayı Murat Aksoy, birlik ve beraberlik mesajı vererek;  “Birlik beraberlik içinde bir mücadelenin içine girdik. Zafere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Biz imkânları geniş olan, bütçeleri bol olan bol paralı insanlar değiliz. Teşkilatın bir biriminde ayrı ayrı cefalarını çekmiş yokluk içinde samimiyetle mücadele etmiş birer neferleriyiz. Bu samimiyetin, bu birlikteliğin zafere adım adım yaklaştığını izliyoruz. Bizler herhangi bir rehavete kapılmadan oy oranımızın ne olacağını hesaplamadan kimin kaç milletvekili kimin ne kadar milletvekili çıkaracağını biz buna bakmadan aynı samimiyetimizle son dakikaya kadar mücadele edip Allah izin verirse 14 Mayıs akşamı yine burada beraber kutlayacağımıza yürekten inanıyorum.

"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

“SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

İlçelere, köylere tek başına ulaşma şansımız yok. Sizlerin vesilesiyle, akrabayla, eş, dostla, dava arkadaşımızla yapılan bir mücadele. Bizde bu mücadelede sizlere layık olmaya çalışacağız. Biz hep birlikte Trabzon’a şunu kanıtlayacağız. Biz iyi ki Milliyetçi Hareket Partisine oy vermişiz, iyi ki Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili çıkarmışız, meclise göndermişiz dedirteceğimize söz verdik. Sizlerde sahada bizler için söz verebilirsiniz. Bu heyecanı hep birlikte yaşayacağız.”

“ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Aksoy, “Bir yola çıktık. Hep beraber 14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Allah nasip ederse bununda karşılığını 14 Mayıs akşamı alacağımıza inanıyorum. Bizleri bugün yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.