Vakfıkebir (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından Vakfıkebir ilçe halkına teşekkür etti. Başkan Baltürk yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

VAKFIKEBİR İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

Başkan Baltürk, "Bir oy Erdoğan'a Bir oy MHP" diye yola çıktığımız Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Vakfıkebir ilçesi olarak sağduyunun hakim olduğu bir seçim geçirmemizi sağlayan tüm Vakfıkebir halkına teşekkür ediyorum. Seçimlerde beraber çalıştığımız milletvekili adaylarımıza, belediye meclis üyemize, sandık görevlilerimize, ocak başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, parti üyelerimize tüm teşkilat mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiğimiz ve bizi hoş karşılayan esnaflarımıza, mahalle ve köy muhtarlarına, tüm mahalle sakinlerine ve tüm ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Öncelikle MHP'nin milletvekilliği seçimlerinde birinci parti olarak çıktığı köyüm "Deregözü Mahallesi" sizlere ne yazsam ne söylesem sizin vefanızı sizin gönlünüzü alamam. Her daim Deregöz'lü olduğumu büyük bir gururla ifade ettim. Bana yaşattığınız bu gurur için tüm Deregözü halkına şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız iyi ki Deregözü'lüyüm. Bizlere destek veren ülkücü harekete inanan, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen tüm Vakfıkebir halkına teşekkür ediyorum. MHP Milletvekilliği seçimlerinde Vakfıkebir köylerinde oylarını yükseltmiş merkez Mahalleleri’nde oyunu muhafaza etmiştir. İlçe yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve parti kurmaylarımız ile gerekli istişare toplantısı yaparak 2024 yerel seçimleri için yol haritamızı belirleyeceğiz.

“2. TUR CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN ZAFERİ İLE SONUÇLANACAKTIR”

Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. Turda da seçimden zaferle ayrılması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Mecliste Cumhur ittifakının yakalamış olduğu meclis çoğunluğu ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da Cumhurbaşkanlığını zaferle taçlandırmasının ardından Türkiye Cumhuriyeti hem Ortadoğu da hemde tüm dünyada söz sahibi ülkeler arasında hızla ön sıralardaki yerini alırken süper güç olma yolunda emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile sonuçlanmasını diliyor, saygılar sunuyorum dedi.