Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, mecliste grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri ve aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Muhammet Balya yaptığı konuşmada; Bu birlik ve beraberlik her zaman Vakfıkebir ilçemiz için faydalı olacaktır dedi.

“BU BİRLİK VE BERABERLİK HER ZAMAN VAKFIKEBİR İLÇEMİZ İÇİN FAYDALI OLACAKTIR”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada; “Biz Belediye Meclisimizde temsil edilen siyasi partilerimizin ilçe başkaları, belediye meclis üyelerimiz ve aileleri ile birlikte bir iftar programı düzenleyerek bir arada olalım istedik. Belediye Meclisimizde Gurubu bulunan siyasi partilerimizin de ilçe başkanlarını davet ettik. Çünkü biz gerçekten şunu memnuniyetle ifade etmek isterim ki! Vakfıkebir Belediyesi Meclisi siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bir aile ortamı ile çalışan bir meclisimiz var. 8 yıldır görev yapıyorum, daha önceki meclis üyelerimiz ile böyle çalıştık bu dönemde aynı şekilde çalışıyoruz. Bu uyumlu çalışmadan dolayı tüm belediye meclisi üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Aynı olgunluğu gösteren siyasi partilerimizin başkanlarına da çok teşekkür ediyorum. Elbette hepimiz farklı siyasi partilerdeniz. Farklı siyaset yapıyoruz. Fakat hepimizin amacı, hepimizin hedefi Vakfıkebir ilçemizin daha çok ileri gitmesi ve gelişmesidir. Bu akşam burada özellikle belediye meclis üyelerimize, siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına ve onların değerli eşlerine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.”

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

“BASIN BİZLERİN GÖREN GÖZÜ İŞİTEN KULAĞIDIR”

Başkan Balta; “Basınımız burada onlara da çok teşekkür ediyorum. Çünkü basın bizlerin gören gözü işiten kulağıdır. İlçede yaptığımız her türlü iş ve işlemi kamuoyuna duyurmada bizlere yardımcı oluyorlar. Aynı zamanda Vakfıkebir’in tanıtımında çitti anlamda katkıda bulunuyorlar. Büyükliman bölgesi ve özellikle Vakfıkebir de basın konusunda çok güçlü bir yere sahibiz. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti de bu bölgededir ve merkezide Vakfıkebir’dir. Gazeteciler Cemiyetimizin yaptıkları çalışmalarından dolayı ayrıca kutluyorum. Onlar bizim gurur kaynağımız. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde de her zaman söz sahibi oluyorlar. Bu noktada da onlarla her zaman gurur duymaya devam edeceğiz. Sevgili çocuklarımız aramızda onlara da hoş geldiniz diyoruz. Çünkü biz aile vurgusu yaptık. Bütün aile ile birlikte olmak istedik.  Farklı zamanlarda yine sizlerle birlikte olmak arzumuz var. Fakat yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğumuz için herkesin kendi işine yönelik çalışma saati yüzünden bu birlikteliği ancak sağlaya bildik. Pandemi süreci ile birlikte de çok zaman birbirimizden ayrı kaldık. Toplu olarak bir araya gelemedik. Bu tür birlikteliklere ve kaynaşmaya hakikatten ihtiyacımız vardı. Cenabı Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim bir daha bizlere o pandemi günlerini yaşatmasın. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Herkesin Bayramını kutluyorum. Ailece sağlıklı, mutlu, huzurlu bir şekilde nice ramazanlara ve bayramlara rabbim bizleri kavuştursun inşallah. Bu birlik ve beraberlik her zaman Vakfıkebir ilçemiz için faydalı olacaktır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, hepinizden Allah razı olsun diyorum, hepinize saygılar sunuyorum dedi.”