“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

Vakfıkebir Fen Lisesi üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde yapılan çalışmalar neticesinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda YKS'de büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Vakfıkebir Fen Lisesi kazananların okulu olmaya devam ediyor.

2022 yılı YKS sınav sonuçlarına göre Vakfıkebir Fen Lisesinde İlk 10 binde 2 öğrenci, ilk 20 binde 4 öğrenci, ilk 30 binde 3 öğrenci, ilk 40 binde 3 öğrenci, ilk 50 binde 3 öğrenci olmak üzere ilk 50 bine girme başarısı 15 öğrenci gösterdi. Ayrıca 50 bin ile 100 bin aralığına girme başarısı gösteren 16 öğrenci ile toplamda ilk 100 binde 31 öğrenci ile Vakfıkebir Fen Lisesi büyük bir başarıya imza attılar.

Vakfıkebir Fen Lisesi Okul Müdürü Cengiz Kasımay yaptığı açıklamada, “Her geçen yıl başarısı katlanarak artan okulumuzun bu başarısında emeği geçen idarecilerimize, üniversiteye hazırlama kurs ekibimize, tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve bu başarıda en büyük pay sahibi olan öğrencilerimize gayretli çalışmaları ve özverili tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum. Üniversiteyi kazanan bütün öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyorum. Fen Lisesi olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Öğrencilerimizin gelecekle ilgili yaptıkları palanlarına katkı sunarak onların akademik anlamda başarı sağlayabilmeleri için gerekli çalışmaları yaparak, aldıkları başarılar karşısında bizlerde mutlu oluyoruz dedi.”